ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΜΙΝΩΑΣ-ΝΟΜΟΙ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140925092924

Αγαπητή και έγκριτη ΟΛΥΜΠΙΑ,

Στις 25/09/2014 δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «ο Μίνωας και οι θεόσταλτοι Νόμοι του» το οποίο σαν πηγή έχει το site http://conspiracyfeeds.blogspot.gr και εκείνο σαν πηγή το http://www.xorisoria.gr και εκείνο αντλεί πληροφορίες πιθανά από μια παλαιότερη ανάρτηση που είναι εις γνώση μας από το www.pare-dose.net στο οποίο ευρίσκεται και το αρχικό άρθρο με όνομα «Μίνωας» στο οποίο ως συγγραφέας εμφαίνεται κάποιος κύριος ονόματι Ιωάννης Θεοδωρόπουλος.
Επειδή το όσα αναφέρει αποτελούν το λιγότερο ανακρίβειες και σε καιρούς χαλεπούς μπορεί να κρύβουν σκοπιμότητες ιδιωτικοποίησης του δευτέρου πιο σημαντικού σε έσοδα και επισκέπτες προορισμού της Κρήτης που είναι το ΔΙΚΤΑΙΟ ΑΝΤΡΟ στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Επειδή το σπηλαίο γέννησης του Δία στην ΚΡΗΤΗ είναι το αναγνωρισμένο επίσημα από το Υπουργείο Πολιτισμού σπηλαίο ΔΙΚΤΑΙΟ ΑΝΤΡΟ (εκ του ΔΙΑΣ+ΤΙΚΤΩ) και όχι η «Σπηλιάρα της Βοσκοπούλας» όπως στην Κρήτη είναι γνωστό το δήθεν ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟ που ευρίσκεται σε άλλη περιοχή.
Επειδή είναι επικίνδυνο αυτές τις εποχές – όπως συμβαίνει και στην Αμφίπολη από ορισμένους «καθηγητές» – να παραχαράζουμε την Ιστορία και την Αρχαιολογία ίσως όχι κακοπροαίρετα αλλά σίγουρα από επιστημονική άγνοια.
Επειδή σας επισυνάπτουμε σχετικό έντυπο περιοδικό- επιστημονική μελέτη που σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε όσα άρθρα εσείς κρίνεται απαραίτητα ή μέρος αυτών με τις αντίστοιχες φωτογραφίες για την διόρθωση αυτού του ιστορικού λάθους, που σίγουρα αναφορικά με το site σας το οποίο διαβάζουμε ανελλιπώς είμαστε βέβαιοι ότι έγινε καλοπροαίρετα.
Περιμένοντας την απάντηση σας, παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε στοιχείο τυχόν χρειαστεί.
Σας καλούμε να διορθώσετε αυτήν την αδικία δημοσιεύοντας κάποιο από τα άρθρα του περιοδικού- και γιατί όχι όλα σε συνέχειες; – όχι τόσο αναφορικά με την αναγνωστική σας εγκυρότητα που είναι δεδομένη αλλά κυρίως έναντι στην ιερότητα του μέρους γέννησης του ίδιου του Θεού Δία του οποίο είναι το ΔΙΚΤΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ στο Οροπέδιο Λασιθίου Κρήτης.

ΜΕΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝ ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ
[email protected]
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ