ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Σύριοι πρόσφυγες που έφυγαν από την χώρα τους και πήγαν στην Τουρκία προκειμένου να γλυτώσουν από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει το ”ισλαμικό κράτος” απαριθμούνται περίπου στο 1,5 εκατομμύριο.Την ίδια ώρα που οι πρόσφυγες καταφθάνουν κατά χιλιάδες στην χώρα τους,οι Τούρκοι κάνουν παρελάσεις υπέρ του ”ισλαμικού κράτους”.

dav

  ««Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο είναι οι Σύριοι πρόσφυγες μαζί με όσους κατέφθασαν μαζικά σήμερα στην Τουρκία»», δήλωσε την Παρασκευή στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.
«Τα σύνορά μας είναι ανοιχτά. Έχουμε ήδη δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε όλα όσα έχουμε. Ο συνολικός αριθμός των Σύριων προσφύγων στην Τουρκία έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο»», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

  Προφανώς ο Νταβούτογλου παριστάνει πως υποδέχεται τους Σύριους με ανοιχτές αγκάλες,την ώρα που έχει αποδειχθεί πως η Τουρκία προμηθεύει με εξοπλισμό τους τζιχαντιστές,δεν συμμετάσχει στις επιθέσεις εναντίον τους και δεν προσφέρει καν το έδαφος της για τις αεροπορικές επιδρομές εις βάρος των ισλαμιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ