Οι Γάλλοι ''ψάχνονται'' για υποτιθέμενη συμμαχία με την Τουρκία κατά των τζιχαντιστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ”Bernard Cazeneuve” κατέφτασε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα για να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του ”Elfkin”.Αυτή η συνάντηση ενδέχεται να είναι μία συγκάλυψη της Γαλλίας στις αποκαλύψεις που ήρθαν στην φόρα εις βάρος της Τουρκίας,όσο αφορά την συμμαχία της σε πολλά επίπεδα με τους ισλαμιστές.

prothesgal

  Ο σκοπός της επίσκεψης της Γαλλίας στην Τουρκία την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου είναι η «βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών των δύο χωρών για την καταπολέμηση των τζιχαντιστικών δικτύων»» σύμφωνα με τον Γάλλο Υπουργό Εσωτερικών . Στη συριακή επαρχία του Χαλεπίου, πάνω από 200 μαχητές συστρατεύτηκαν στο ”ισλαμικό κράτος” μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

  Η συνάντηση στην Άγκυρα έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από την αποκάλυψη συμμετοχής τριών Γάλλων υποψήφιων τζιχαντιστών  στην Τουρκία που πήγαν εκεί για να πολεμήσουν μετέπειτα στο πλευρό του ”ισλαμικού κράτους”. Το περιστατικό αντανακλά στην δυσχέρεια της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για το θέμα αυτό.Βέβαια και οι δύο χώρες προσπαθούν πιθανότατα να αλλάξουν την εικόνα που έχει σχηματίσει η διεθνής κοινότητα για την αντιμετώπιση τους επί του συγκεκριμένου θέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ