Αφού βγήκε δήμαρχος ελέω ΓΑΠ πάει τώρα στο Ποτάμι ο Μπουτάρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mpoytaris
 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για την αξιολόγηση, τον επανέλεγχο των συμβάσεων αλλά και την πολιτική του τάση.
«Αυτή η ιστορία είναι καθόλα νόμιμη. Είναι ένας νόμος που λέει ότι πρέπει να επανελεγχθούν αυτές οι ιστορίες και δεν μπορούμε να έχουμε καμία

 
απολύτως αντίρρηση», σχολίασε αρχικά ο κ. Μπουτάρης σχετικά με τις αξιολογήσεις και συνέχισε:
«Είναι ένας νόμος του κράτους τον οποίο πρέπει να εφαρμόσουμε. Το σωματείο βλακωδώς κατά την άποψή μου, αντιδρά σε αυτούς τους ελέγχους. Σφράγισαν το γραφείο των ελεγκτών και εκείνοι μετακόμισαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Και ζήτησαν να στείλουμε εκεί τους φακέλους. Φάκελοι να φύγουν από το δημαρχείο δεν υπάρχει καμιά περίπτωση».
«Η αξιολόγηση έτσι όπως γίνεται είναι βλακώδης. Ή θα πούνε ότι βγάζουμε νέες προδιαγραφές, ένα νέο σύστημα αξιολόγησης, ουσιαστικό, η κάνουμε την αξιολόγηση όπως είναι, να πάρουμε όλοι δεκάρια. Θα την κάνουμε εν τέλει την αξιολόγηση γιατί αν δεν την κάνουμε θα επέμβει ο εισαγγελέας. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια σε κάθε νόμο», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για το που ανήκει πολιτικά, απάντησε «Είμαι πιο κοντά στον Σταύρο Θεοδωράκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ