ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cegrab-20141002-212847-530-1-942x530

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Στη στρατιωτική βάση Ακρωτήρι της Κύπρου,   σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη τη νύχτα της Πέμπτης, ο David Cameron επέλεξε να κάνει δηλώσεις και να εμφαμισθεί ως στρατάρχης. Ανακοίνωσε ότι η Μ Βρετανία θα μεγιστοποιήσει τη συμβολή της στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους και ότι θα προστεθούν στον αγώνα άλλα δυο μαχητικά RAF Tornado GR4 που είναι σταθμευμένα στο Ακρωτήρι. (sky news)

Μιμούμενος την επίσκεψη -έκπληξη του Ομπάμα στο Αφγανιστάν, πήγε για να ευχαριστήσει από κοντά το ιπτάμενο προσωπικό που πετάει σε αποστολές στο Ιράκ.

“Ήρθα εδώ γιατί ήθελα να ευχαριστήσω το στράτευμά μας για τη ζωτικής σημασίας έργο που επιτελεί για να ηττηθούν οι βάρβαροι τρομοκράτες της ISIS που απειλούν την ασφάλεια όχι μόνο του Ιράκ και της Συρίας και της ευρύτερης περιοχής αλλά και τους δρόμους του Λονδίνου”

Συνολικά από το Ακρωτήρι επιχειρούν 300 στρατιωτικοί στην επιχείρηση υπό τον κωδικό Operation Shader.

“Σήμερα πραγματικά ήρθα για να ευχαριστήσω τους γενναίους μας άνδρες και γυναίκες. Δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τις θυσίες τους και τα ρίσκα που παίρνουν για να κάνουν τη Βρετανία πιο ασφαλή για όλους εμάς και τις οικογένειές μας”

Ωραία στοχοποίησε και επισήμως δια της παρουσίας του το νησί της Κύπρου στους ισλαμιστές τρομοκράτες. Αναφέρθηκε σε ανύπαρκτες θυσίες βρετανών στρατιωτικών , όταν ο συριακός στρατός έχει θάψει τουλάχιστον 40 000 φαντάρους για να σταματήσει την επέλαση των “βαρβάρων” , όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τους χαρακτήρισε.

dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ