ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ,Ο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θανατηφόρος ιός Έμπολα είναι πολύ πιθανό να φτάσει αρχικά στην Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στις επόμενες εβδομάδες,σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ”Indipendent” η οποία βασίζεται πάνω σε μία σχετική επιστημονική μελέτη.

rss
 
 

  ««Δεν είναι κάτι σίγουρο,μιλάμε για πιθανότητες.Οι πιθανότητες όμως αυτές,δυστυχώς αυξάνονται για όλον τον κόσμο»»δήλωσε ο καθηγητής του  ”Northeastern University”,”Alex Vespignani” .Οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το ανησυχητικό  συμπέρασμα βασισμένοι αρχικά στις γνώσεις τους σχετικά με την ταχύτατη εξάπλωση της συγκεκριμένης θανατηφόρας επιδημίας.Έπειτα,ένα ακόμη επιχείρημα τους είναι τα δεδομένα των διεθνών πτήσεων σχετικά με τον ιό,που τους οδεύουν στο να εξάγουν τα προαναφερθέντα συμπεράσματα.

  Επίσης είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο θάνατος 121 ανθρώπων μέσα σε μόλις μία μέρα στην Σιέρα Λεόνε,που αποτελεί μία από τις βασικές χώρες που έχει χτυπήσει ο ιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ