Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Τζιχαντιστής καλεί σε άπταιστα γερμανικά ισλαμιστές να διαπράξουν θηριωδίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας νεαρός ξανθός SYRIA-CONFLICT-NUSRA-FILESτζιχαντιστής, ο οποίος, μιλώντας σε άπταιστα γερμανικά, καλεί, με αφορμή την χθεσινή μουσουλμανική Γιορτή της Θυσίας, τους «πιστούς αδελφούς» του να σφάξουν τους «άπιστους» στις μη μουσουλμανικές χώρες, εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα σε σχετικές ιστοσελίδες, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, όπου ωστόσο δεν αναρτάται το βίντεο, αλλά μόνον η φωτογραφία ενός στιγμιότυπου.

«Αγαπημένοι μου αδελφοί στην πίστη, βρίσκομαι εδώ, στο Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους, στην περιοχή Ράκα. Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να σφάξουμε τα πρόβατα. Και θέλω να σας καλέσω να σφάξετε τους άπιστους στις μη μουσουλμανικές χώρες. Ελάτε όλοι εδώ! Σας καλώ να έρθετε εδώ και να σκοτώσετε τους άπιστους», λέει ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επισημαίνει ότι είναι πλέον ξεκάθαρο πως η απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γερμανία είναι σοβαρή.

«Το κάλεσμα για θάνατο των ‘απίστων’ στις πατρίδες τους συνιστά ποιοτική αλλαγή στην προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους. Οι ειδικοί προειδοποιούν εδώ και εβδομάδες: Οι χώρες οι οποίες έχουν δεσμευθεί στον αγώνα κατά των τρομοκρατών μπαίνουν τώρα στο στόχαστρο των αυτοαποκαλούμενων ‘μαχητών του Θεού’», αναφέρει η εφημερίδα και παραπέμπει σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο «κομάντο του τρόμου του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται ήδη καθοδόν προς την Ευρώπη, μέσω των συνόρων Τουρκίας-Συρίας».

Από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών επισημάνθηκε ότι η Γερμανία εξακολουθεί να αποτελεί όπως και πριν στόχο της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών», διευκρινίστηκε ωστόσο ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ