Άθλιοι γκαιμπελίσκοι: Μιλούν για φοροελαφρύνσεις ενώ αυξάνεται η φορολογική επιβάρυνση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ.

Τα σούπερ σχολεία και τα σβησμένα δάνεια και οι “φοροελαφρύνσεις – σουξέ” είναι χρυσοπληρωμένα ψεύδη των νταβατζήδων.

Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για φοροελαφρύνσεις στον νέο Προϋπολογισμό και τα ευχολόγια για μείωση των φορολογικών βαρών, τα ελληνικά νοικοκυριά και οι φορολογούμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με νέο κύμα φορο-καταιγίδας το νέο έτος. Συγκεκριμένα, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει συνολικά αυξημένους φόρους κατά 1,735 δις ευρώ έναντι του 2014, οι άμεσοι φόροι θα αυξηθούν κατά 805 εκατ. ευρώ (από 21,339 δις στα 22,144 δις ευρώ)…

και οι έμμεσοι φόροι θα αυξηθούν κατά 930 εκατ. ευρώ (από 24,312 δις στα 25,242 δις ευρώ). Παράλληλα, οι δαπάνες για κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη μειώνονται κατά 459 εκατ. ευρώ (από 14,39 δις στα 13,931 δις ευρώ).

Σύμφωνα με την Καθημερινή, τα επιπλέον έσοδα θα προέλθουν από την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης στα εισοδήματα από ενοίκια (από 10% στο 11%), τη φορολόγηση με συντελεστή 13% των αγροτών χωρίς αφορολόγητο και μάλιστα από το πρώτο ευρώ, τη φορολόγηση των παροχών σε «είδος» που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι ως εισόδημα, την αύξηση του φορολογητέου εισοδήματος των μισθωτών, την αύξηση της παρακράτησης φόρου από συντάξεις και τη βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού μέσω της νέας ρύθμισης ληξιπρόθεσμων φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών. Τέλος, μονιμοποιείται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης με περιτύλιγμα την έκπτωση κατά 30% σε σχέση με το 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ