Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Πρωτοφανής επίθεση των ΜΜΕ στις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid-20141007073257.jpgΓια άλλη μία φορά, ο Pipes αποδεικνύεται “προφητικός”: Ο σιωνιστής ιστορικός Daniel Pipes σηκώνει χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν με διαμελισμένη την Τουρκία!

Σε μια τεράστια καταστροφή για την διεθνή εικόνα της Τουρκίας έχει οδηγήσει η αδράνεια της τουρκικής κυβέρνησης να αναλάβει δράση εναντίον των τζιχαντιστών της ΙΣΙΣ που πολιορκούν το Κομπάνι σε απόσταση αναπνοής από τα τουρκικά σύνορα.
Όλα τα μέσα επικοινωνίας των ΗΠΑ έχουν ανοίξει πρωτοφανείς επιθέσεις κατά της τουρκικής αναλγησίας να σταματήσουν τους ισλαμιστές δολοφόνους. Από τους ΝΥ Τάιμς και τις άλλες μεγάλες εφημερίδες έως τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές ειδήσεων, η καταδίκη της Τουρκίας λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας που αναμένεται να κορυφωθεί όσο συνεχίζεται το δράμα γύρω από το Κομπάνι… Και όσο φυσικά η Τουρκία εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο σε ακροαματικότητα τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα, αυτό του Bill O’ Reilly στο Fox News, που παρακολουθούν καθημερινά πιάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 6ης Σεπτεμβρίου, εκφράσεις αποδοκιμασίας κατά της Τουρκίας που ποτέ μα ποτέ δεν έχουν ακουστεί στις ΗΠΑ.
Όχι μόνο αποδόθηκαν αποκλειστικά στην Τουρκία όλες οι ευθύνες για τον εξοπλισμό των τζιχαντιστών (κάτι που δεν είναι αλήθεια), αλλά κατηγορήθηκε με βαρύτατες εκφράσεις ότι ο στρατός της παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής την πολιορκία του Κομπάνι και δεν επεμβαίνει εναντίον των ισλαμιστών. Η καταστροφή της εικόνας της Τουρκίας συμπληρώθηκε στο CNN και στα λοιπά ΜΜΕ.

Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι Αμερικανοί βρήκαν έναν πρώτης τάξεως τρόπο είτε να πιέσουν την τουρκική κυβέρνηση είτε να εκδικηθούν την σουλτανική συμπεριφορά του Ερντογάν τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και γενικά την τουρκική αφερεγγυότητα. Προφανώς βρισκόμαστε στο κατώφλι κοσμογονικών αλλαγών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που θα ξετυλίγονται πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ