ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στη Βουλή με την "ανώνυμη" καταγγελία Δραγασάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20141008074040

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε από το βήμα της Βουλής σε μια καταγγελία – βόμβα, χωρίς ομως να δώσει ονόματα. Όπως είπε, μπορεί ένας επιχειρηματίας, ένας καναλάρχης ή ενας μικρότερος καναλάρχης, ή ενας εφοπλιστής ή καποιος φίλος του πρωθυπουργού να πάρει τηλέφωνο και να σβηστεί ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
Αυτή η καταγγελία προκάλεσε την έκρηξη του συμβούλου του πρωθυπουργού και Υπουργού Επικράτειας Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος φώναζε από τα έδρανα ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο και ειπε προς τον Γ. Δραγασάκη: “Ειναι βαριά κατηγορία ή βαριά συκοφαντία”, ζητώντας να δώσει ονοματεπώνυμα. “Με ονοματεπώνυμα μιλούν οι έντιμοι πολιτικοί”, είπε ο Δ. Σταμάτης.
“Δεν είμαι έτοιμος ακόμα”, απάντησε ο Γ. Δραγασάκης, αν και δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα. Ζήτησε απο τον Δ.Σταμάτη να ελέγξει τις τροπολογίες που πέρασαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με ευθύνη Μπαλτάκου.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *