Και άλλη δημοσκόπηση χαστούκι στο Σαμαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
καλπη
 
 
Ανοδικά κινούνται, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 25,7% στην πρόθεση ψήφου, την ώρα που η ΝΔ βρίσκεται στο 19,8%.
Στη δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή από το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, επισημαίνεται ότι η ομιλία Τσίπρα στη

 
 
ΔΕΘ, καθώς και η «κεντρώα» στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης για την πρόθεση ψήφου, πίσω από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ακολουθούν το Ποτάμι με 6,9%, η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 4% και το ΠΑΣΟΚ με 3,4%.
Παράλληλα, στο ερώτημα για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, το 30% συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ μόλις το 23% συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος καλύτερα, με τον κ. Σαμαρά να συγκεντρώνει το 35% και τον κ. Τσίπρα το 28%
To 49% εκτιμά πως η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ το 45% ζητά να προηγηθούν εκλογές.
Στο ερώτημα αν η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε ο πρωθυπουργός είναι μια θετική ή μια αρνητική επιλογή, το 47% την κρίνει θετικά και το 40% εκτιμά πως είναι λάθος.
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας με 41% είναι πρώτος σε δημοφιλία έναντι 40% του Αντώνη Σαμαρά και του Σταύρου Θεοδωράκη. Ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 29%, οι Φώτης Κουβέλης και Δημήτρης Κουτσούμπας με 26%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 23% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 11%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ