Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Καμμένος: Αν το μνημόνιο μας υπαγορεύτηκε γιατί δεν συναινείτε σε εξεταστική ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141010111620

Σκληρή επίθεση του Πάνου Καμμένου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας οτι «αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει», ενώ ζήτησε εθνικές εκλογές και εξεταστική για το μνημόνιο.
«Η λύση είναι μία: εκλογές. Και μετά τις εκλογές μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην οποία θα έχει συμφωνηθεί η επιτροπή λογιστικού ελέγχου και η διαγραφή του χρέους, είτε συμφωνήσει είτε όχι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή», τόνισε ο Π. Καμμένος.
«Πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση που από τη μία θα διασφαλίζει τα κοινωνικά δικαιώματα του λαού και από την άλλη θα διασφαλίζει τα εθνικά θέματα, τις αρχές της προστασίας της ενότητας του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την λαθρομετανάστευση», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε κινήματα και προσωπικότητες «να έρθουν να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μέτωπο που θα συμμετέχει στην επόμενη κυβέρνηση και θα αποτελεί την εγγύηση». Μάλιστα απευθύνθηκε ειδικά στους ανεξάρτητους βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα του, αλλά έχουν αποχωρήσει και τους κάλεσε να καταλάβουν ότι αν συναινέσουν στην ψήφο εμπιστοσύνης και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «θα είναι κοινοί αποστάτες και θα έχουν παραβιάσει την λαϊκή εντολή».
Ακόμη ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην χθεσινή φράση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου ότι το μνημόνιο του 2010 «μας υπαγορεύθηκε». «Αυτό είναι κακουργηματική πράξη για όσους το έκαναν, ομολογεί εσχάτη προδοσία», είπε και πρόσθεσε: «ποιος υπαγόρευσε στον Γ. Παπανδρέου τι πρώτο πρόγραμμα; Γιατί δεν συναινούν στη μία και μόνη εξεταστική; Αφού αυτό το ομολογεί ο αντιπρόεδρος του κ. Σαμαρά γιατί δεν προχωρά στην εξεταστική; Αν δεν γίνει είστε όλοι συνένοχοι για εγκλήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ