Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Επιλεκτική εφαρμογή της δημοκρατίας και των θεσμών της, δεν υπάρχει κ. Σαμαρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

megasamarasΟ Αντώνης Σαμαράς χθες κατά την ομιλία του στη Βουλή, έκανε λόγο για εμπάργκο σε δημοσιογράφους, όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη.
Κατηγορείτε ανθρώπους, προσπαθείτε να τους απομονώσετε. Και δημοσιογράφους… όπως τον Πρετεντέρη”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν έντονα και τον πρωθυπουργό να τους απαντάει: “Να μάθετε να ακούτε, όπως πρέπει”.
Και συνέχισε, αναφερόμενος στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη: “Κι εμένα μου έχει ασκήσει την πιο σκληρή κριτική και πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησε. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να ζητήσω εμπάργκο εναντίον δημοσιογράφου. Γιατί εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και το εννοούμε”.
Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Άδωνι Γεωργιάδη: “Τώρα βάλατε εμπάργκο και σε βουλευτές που δεν σας πάνε. Όπως στον κ. Γεωργιάδη, Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του. Με γεια σας και χαρά σας. Αλλά αποσυνάγωγο της δημόσιας ζωής, δεν μπορείτε να τον κάνετε και δεν έχετε δικαίωμα να τον κάνετε. Δεν έχτε δικαίωμα να στιγματίζετε ανθρώπους για τη στάση τους”
Δεν είδαμε…δεν ακούσαμε όμως τον πρωθυπουργό να δείξει την ίδια ευαισθησία, που έδειξε για να προστατεύεσει τα παπαγαλάκια του,..για να προστατεύσει το διαδίκτυο και τα ιστολόγια από την απίστευτη, άδικη και αναίτια επίθεση της κας Βούλτεψη…
Μάλλον αυτό που δήλωσε ο κ. Σαμαράς ότι: εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και το εννοούμε..μάλλον το εννοεί μόνο για τα παπαγαλάκια και τα φερέφωνα της συγκυβέρνησης..
Επιλεκτική πίστη και εφαρμογή της δημοκρατίας και των θεσμών της, δεν υπάρχει κ. Σαμαρά..
hellasforce

ΔΗΜΟΦΙΛΗ