ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοφή η γνωστή παροιμία που έλεγαν οι παλιοί, πως «της κοντής …ης, οι τρίχες της φταίνε». Δε ξέρω ποια περιοχή της χώρας μας διεκδικεί τη δημιουργία αυτής της (σόκιν κατά τα άλλα) παροιμίας, πάντως σίγουρα, θα έχει βγάλει πολλούς …. σοφούς ,όπως πάμπολλους είχε εκείνα τα παλιά καλά χρόνια η χώρα, και επειδή έλεγαν αλήθειες που πείραζαν, τους έπνιγαν στο νεροχύτη, η τους κερνούσαν τσίπουρο με κώνειο.
Εμείς οι νεοέλληνες, δε χάνουμε ευκαιρία με λόγια και πράξεις μας να φέρνουμε στο φως τις παροιμίες αυτές, κάτι σαν «τιμητική ανάμνηση», σαν ….ευχαριστήριο προς τους προγόνους μας, οι οποίοι μας βλέπουν από κει ψηλά και τραβούν τα μαλλιά τους με τις μ…..ες μας.
Έτσι λοιπόν, ΠΡΟΣΦΑΤΑ, χθες –προχθές, ένα ΤΡΑΝΟ παράδειγμα της πιο πάνω παροιμίας ήρθε στο φως δια στόματος της κυβερνητικής εκπροσώπου.
Να δούμε την είδηση, να τη δουν ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες που δεν πήραν ακόμα χαμπάρι ποιοι και ΠΩΣ κυβερνούν (κάποιοι που τους πήραν χαμπάρι λένε πως αυτοί δε θα διστάσουν στο τέλος να βγάλουν και τα άρματα στους δρόμους. Σας θυμίζει κάτι αυτό;) τον τόπο.
«Σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου εναντίον του διαδικτύου προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη θυμίζοντας έντονα τις οργισμένες ομιλίες του Ερντογάν τις μέρες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα διαφοράς.
Η εκπρόσωπος της ΝΔ με λίγα λόγια έριξε την ευθύνη για την αποτυχία της κυβέρνησής της στο διαδίκτυο, το οποίο όπως εν ολίγοις είπε διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή διαστρεβλώνει τις «επιτυχίες» τους.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Αμφίπολης λέγοντας ότι κάποια sites ή blogs αναπαρήγαγαν την είδηση για μια επιγραφή που βρέθηκε στην Αμφίπολη και η οποία δεν υπάρχει.
Δεν είπε όμως η Βούλτεψη ότι η κ. Παναγιωταρέα την οποία έχει εγκαταστήσει η κυβέρνηση στην Αμφίπολη ανέβαζε status στο Facebook, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των ανασκαφών.
Με λίγα λόγια η κυρία Βούλτεψη μας είπε σήμερα ότι όλοι εμείς του διαδικτύου είμαστε ψεύτες και αντικειμενικοί είναι μόνο τα γνωστά παπαγαλάκια που εκθειάζουν το έργο της κυβέρνησης μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη.
Ψεύτες είμαστε όλοι εμείς που μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες, για άστεγους, για σκάνδαλα, για φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών, για φοροδιαφυγή επιχειρηματιών, και αντικειμενικοί είναι μόνο όσοι θέλουν να μας πείσουν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν δεν ψηφίσουμε Σαμαρά θα πεθάνουμε και ότι είναι ο μόνος που δίνει μάχη για την σωτηρία της πατρίδας.»
ΝΑ ρε παιδια ΠΟΙΟΙ φταίνε για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της «κυβέρνησης» και για το ότι η χώρα πάει στο γκρεμό!
Τα BLOGS και οι BLOGGERS, το διαδίκτυο γενικότερα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Έχει δίκιο η κοπέλα (κοπέλα; τέλος πάντων). Το διαδίκτυο φταίει που βγάζει στο φως ΟΛΑ όσα η «κυβέρνηση» θέλει να κρύψει από τον κόσμο, το διαδίκτυο φταίει που καταποντίστηκαν τα «επίσημα» ΜΜΕ και οι ψευτιές τους και το γλείψιμο στις όποιες κυβερνήσεις, το διαδίκτυο φταίει που ασχολείται με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του κοσμάκη και όχι με τον κολο της κάθε καλεσμένης στα πρωιναδικα, το διαδίκτυο φταίει για την ΑΧΡΗΣΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας.
Δίκιο έχει, για όλα αυτά φταίει ΜΟΝΟ το διαδίκτυο, όπως της κοντής της φταίνε οι τρίχες.
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ