«Στούκαρε» στο βουνό το Τούρκικο ελικόπτε ρο …Τέσσερις οι νεκροί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σε ορεινή περιοχή «Στούκαρε» το Τούρκικο Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και βρέθηκαν τα συντρίμμια του που αγνοείτο απο χθες το μεσημέρι page_skorsky-radarda-kayboldu_685242935
Τέσσερα μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους μετά πτώση όταν ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στη βορειοδυτική επαρχία του Kocaeli στις 12, Οκτώβρίου.
Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το Cengiz Topel Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Σμύρνης στις 12:18 μ.μ. και χάθηκε απο τα RADAR με αυτό στις 12:25 μ.μ. Το ελικόπτερο κατευθυνόταν προςτην κεντρική επαρχία της Ανατολίας Konya για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
n_72886_1
Τα συντρίμμια βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή της περιφέρειας Karaardıçlı, το οποίο βρίσκεται στηνπίσω πλευρά της περιοχής Kartepe, μετά από ομάδα έρευνα και διάσωσης που ξεκίνησε από ελικόπτερακαι χερσαίες δυνάμεις.
Οι σοροί των μελών του πληρώματος ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε στοGölcük Στρατιωτικό Νοσοκομείο.Four killed in Turkish Air Force Sikorsky S-70B crash
Το Γενικό Επιτελείο σε γραπτή ανακοίνωση μεταφέρει τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες τωνΣτρατιωτικών , λέγοντας ότι η ακριβής αιτία της συντριβής θα πρέπει να καθορίζεται μετά από λεπτομερή εξέταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ