ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΒΑ:ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

art


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

H Κατερίνα Γκουμπάρεβα, σύζυγος  του Πάβελ Γκουμπάρεβ,  που χθες τα μεσάνυχτα έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας παρακρατικών στοιχείων εξέδωσε σήμερα ανακοινωθέν για το συμβάν αλλά και για το γενικότερο πολιτικό κλίμα έντασης της στο Ντονέτσκ. Με ψυχραιμία, καλεί σε συσπείρωση των δυνάμεων και εξηγώντας ότι οι εσωτερικές διασπάσεις  εξυπηρετούν το Κίεβο και τους ολιγάρχες. Η Κατερίνα Κουμπάρεβα εις πείσμα των καιρών, έγινε για 3η φορά μητέρα εν μέσω του πολέμου και θεωρείται υποδειγματική σύντροφος του Πάβελ τόσο στον πολιτικό όσο και στον οικογενειακό αγώνα.

“Χθες μεταξύ 11.00 και 12.00  τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του  Pavel Goubarev στο έδαφος της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Άγνωστοι που οδηγούσαν αταυτοποίητο αυτοκίνητο αποπειράθηκαν να κόψουν το δρόμο του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Πάβελ και άνοιξαν πυρ, προφανώς με αυτόματα όπλα.Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε το αυτοκίνητο σε ένα στύλο από μπετόν που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.  Ο οδηγός φέρει  μώλωπες αλλά είναι καλά. Ο Pavel δέχθηκε τις πρώτες ιατρικές φροντίδες σε ρωσικό έδαφος. Βρίσκεται στη ζωή, δεν τραυματίσθηκε από σφαίρες, δεν έχει κατάγματα ούτε έχουν πληγεί ζωτικά του όργανα. Για την ώρα έχει απώλεια αυνείδησης. Η πρώτη διάγνωση των ειδικών αφορά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Γίνονται συνέχεια εξετάσεις και οι γιατροί αποφαίνονται ότι μπορεί να ανακτήσει τις αισθήσεις του ανά πάσα στιγμή. Η τελική διάγνωση θα γίνει μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Πολλά ψεύδη κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Οι εχθροί της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ προσπαθούν αυτές τις ώρες να ενσπείρουν τη διχόνοια μεταξύ των στρατιωτικών και πολιτικών ηγετών της Δημοκρατίας. Δίνουν πολιτικό χρώμα στο παραμικρό επεισόδιο. Τώρα στις παραμονές των πρώτων δημοκρατικών εκλογών, αυτό το κλίμα εξυπηρετεί τους ολιγάρχες και την κυβέρνηση του Κιέβου. Δεν κατάφεραν να μας νικήσουν με την ισχύ των όπλων και τώρα προσπαθούν να μας διαιρέσουν με εσωτερικές διχόνοιες.

Κάθε άτομο που σπέρνει τον πανικό στα κοινωνικά δίκτυα με αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του οποιουδήποτε δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ρίχνει νερό στο μύλο των φασιστών του Κιέβου.

Για να σταματήσει αυτός ο καιροσκοπισμός θέλω να εξηγήσω κάτι:

Oι εκπρόσωποι του κόμματος της Νέας Ρωσίας θα συμμετέχουν στις κοινοβουλευτικές εκλογές μέσα από το κόμμα Ελεύθερο Ντονμπάς. Το τελευταίο έχει ήδη εγγραφεί στους καταλόγους της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Ας ελπίσουμε ότι ο Πάβελ θα ανακάμψει σύντομα και θα μπορέσει να συνεχίσει τον κοινό μας αγώνα. Μέχρι τότε, το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος αποφάσισε να με χρήσει επικεφαλή του κινήματος Το Κόμμα της Νέας Ρωσίας.

Θα σας ενημερώνω για την κατάσταση της υγείας του Πάβελ μέσα από τις επίσημες σελίδες του στο FB και στο VK.” (novorossia)

Δυστυχώς η τελευταία ενημέρωση της Κατερίνας στο fb είναι μια κλήση για προσευχή, καθώς ο Πάβελ βρίσκεται στην εντατική με μηχανική υποστήριξη.

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ