ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Ασύλληπτη φρίκη στο Κομπάνι – Σκοτώνουν με χημικά όπλα οι τζιχαντιστές της ISIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KOMPΦρίκη προκαλούν οι εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media τις τελευταίες ώρες – Οι τζιχαντιστές της ISISδολοφονούν με χημικά όπλα τους Κούρδους μαχητές που υπερασπίζονται το Κομπάνι

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Οι παρακάτω φωτογραφίες κάνουν το γύρο το Facebook τις τελευταίες ώρες.

Ο χρήστης Maha Ahmed αναφέρει ότι απεικονίζουν μία νεκρή Κούρδισσα μαχήτρια. Τα χέρια της και διάφορα άλλα σημεία του σώματός της είναι ξεφλουδισμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι τα ισλαμιστικά κτήνη χρησιμοποιούν χημικά όπλα στο Κομπάνι.

Μέσω των φωτογραφιών, οι Κούρδοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές όχι μόνο εναντίον τους αλλά κατά της ανθρωπότητας.

«Η ISIS χρησιμοποιεί τώρα χημικά όπλα εναντίον των Κούρδων μαχητών στο Κομπάνι. Οι φωτογραφίες μόλις έφτασαν από το Κομπάνι, γι” αυτό εκλιπαρούμε, ικετεύουμε όλο τον κόσμο να κινηθεί αμέσως για να σταματήσει την ISIS πριν σφάξει τους αμάχους.

Το Κομπάνι κινδυνεύει από τα χημικά όπλα των τζιχαντιστών. Τουλάχιστον 12.000 άνθρωποι -μαχητές και άμαχοι- βρίσκονται εντός της πόλης αυτή την ώρα», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

 
ko2ko3ko1ko4
Hellasforce

ΔΗΜΟΦΙΛΗ