ΤΩΡΑ: Το ΔΝΤ καλωσορίζει τους κλόουν της κυβερνησης με εκτίναξη των spreads και κατάρρευση του χρηματιστηρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141014044452Το τσίρκο του ΔΝΤ βρήκε τους ιδανικούς κλόουν στα πρόσωπα των διορισμένων εκπροσώπων της κυβερνησης.
Ειναι τέτοιος ο θρίαμβος των Χαρδούβελη, Στουρναρα και Παπασταύρου, που αυτη την στιγμή οι αγορες καλωσορίζουν την Ελλαδα με επιτόκιο άνω του 7% στο δεκαετές. Την ίδια στιγμή που ο κακός Καραμανλης στα χειρότερα δανειζόταν με 2% στα χειρότερα αλλά “η χωρα δεν είχε αξιοπιστία” ενώ ο καταστροφέας Παπανδρεου με 2,8% μέσω τιτανικών αλλά τα έπαιρνε! Είχε βλέπετε συμφωνήσει μια χαρά με το ΔΝΤ για να αλυσοδεσει την Ελλάδα. Όλα αυτα με ομόλογα του Ελληνικου κράτους και οχι αποικιακού δικαίου.
Γιατι συμβαίνει αυτός ο διασυρμός μια ημερα μετα τους διθυράμβους των νταβατζήδων περί εξόδου απο το ΔΝΤ; Έκανε καμμιά δηλωση ο ΣΥΡΙΖΑ; Φοβούνται οι αγορές μη και δεν εκλεγεί ο Κουβελης προεδρος;
Οχι βέβαια. Αυτός ειναι ο κλασικός, πολυπαιγμένος εκβιασμός του ΔΝΤ μέσω των αγορών προκειμένου να παραμείνει στο δυστυχο έθνος – ξενιστή ως παράσιτα εις το διηνεκές. Εώς ότου το έθνος αποφασίσει να πολεμήσει για να το ξεριζώσει.
Διότι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΝΤ δεν φεύγει με χτυπήματα στην πλάτη και συναινετικά διαζύγια αλλά με πόλεμο. Πόλεμο που κερδίζεται μονον όταν ο λαός ειναι ενωμένος σαν γροθιά και αποφασισμένος να πολεμήσει. Ένας λαός υπνωτισμενος με ευχολογια περι αύξησης του βασικού μισθού δεν πρόκειται να πολεμήσει.
Για την κυβερνηση δεν χωρούν σχόλια. Αν υπήρχε η ελάχιστη αίσθηση τσιπας, Χαρδουβελης, Στουρναρας και Παπασταύρου θα βρισκοντο ήδη στον προθάλαμο του ΟΑΕΔ λόγω της τεράστιας “επιτυχίας”.
Η πραγματικότητα όμως ειναι οτι τωρα θα δειτε τα παπαγαλάκια να ξερνούν εκβιασμούς για λογαριασμό του ΔΝΤ καταλογίζοντας ανευθυνότητα σε όσους επιθυμούν την ρήξη. Και η αντιπολίτευση απλως θα τους κοιτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ