Για ποιους ζήτησε εξοστρακισμό ο Δημαράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

dim
 
 
 
Τον εξοστρακισμό όσων πολιτικών στελεχών δεν μπορούν να αποδείξουν τις καταγγελίες τους πρότεινε ο κ. Γιάννης Δημαράς στην Βουλή επισημαίνοντας ότι με όσα ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα «το σύνολο του πολιτικού κόσμου διαβάλλεται για βρώμικο χρήμα και δοσοληψίες… όμως είναι άλλο να υποψιάζεσαι και άλλο να

 
μπορείς να το αποδείξεις».
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην Ολομέλεια αναφέρθηκε στο θέμα που μονοπωλεί την δημόσια συζήτηση για το αν υπάρχουν «αργυρώνητοι» βουλευτές – χωρίς ωστόσο να αναφερθεί ονομαστικά τους πρωταγωνιστές – λέγοντας πως «νιώθουμε ντροπή για πράγματα που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει». Επικαλέσθηκε τον Σωκράτη σύμφωνα με τον οποίο η συκοφαντία είναι χειρότερη του φόνου καθώς η τιμή είναι ανώτερη της ανθρώπινης ζωής.
Έτσι, ο κ. Δημαράς πρότεινε «η βουλή να νομοθετήσει άμεσα νομοσχέδιο το οποίο να προβλέπει πως ο πολίτης ή ο πολιτικός που καταγγέλλει να παραπέμπεται στην δικαιοσύνη και αν δεν μπορεί να αποδείξει την καταγγελία του τότε να εφαρμόζεται ο νόμος της αρχαίας Αθήνας: εξορία για συκοφάντηση, δήμευση της περιουσίας του και αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων».
Πέραν αυτών, ο κ. Δημαράς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι «οι εκλογές είναι η μόνη λύση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ