Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Ο αδελφός του "σοσιαλιστή" Αλβανού πρωθυπουργού υπεύθυνος για την φασιστική πρόκληση – Συνελήφθε από τις Σερβικές αρχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

νατο σημαια καιγεται

Σέρβοι αντιφασίστες καίνε σημαία του ΝΑΤΟ στις εξέδρες.

Η Ελληνική κυβέρνηση ακόμα σιωπά για την άθλια πρόκληση των ναζιστών.

Στη σύλληψη του Ολσι Ράμα, που είναι αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, προχώρησε η σερβική αστυνομία, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τα απίστευτα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας στο γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, η αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Ολσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο. Σημειώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας διεκόπη στο 41ο λεπτό όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο πέταξε ένα αεροπλανάκι πάνω από το γήπεδο, φέροντας πάνω του σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», που περιελάμβανε ακόμα και την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα!

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα περιμένοντας να πέσει το ιπτάμενο αντικείμενο από το οποίο κρεμόταν λάβαρο στο οποίο απεικονίζονταν ο χάρτης της μεγάλης Αλβανίας.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ άρχισε να πέφτει το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι Σέρβος ποδοσφαιριστής έπιασε το σχοινί που κρεμόταν από το λάβαρο και το κατέβασε με σκοπό να το απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές έτρεξαν προς το μέρος του και προσπάθησαν να του το πάρουν. Από εκεί ξέσπασε το απόλυτο το χάος.

Άρχισαν διαπληκτισμοί ενώ μία ομάδα φιλάθλων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιος απ αυτούς γρονθοκόπησε έναν Αλβανό ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής ζήτησε από τους παίχτες των δύο ομάδων να μπουν στα αποδυτήρια.

Η αστυνομία έβγαλε όλους τους φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας.

Η αλβανική ομοσπονδία ωστόσο ζήτησε να εκκενωθεί το στάδιο για να επιτρέψει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της.

Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και το θέμα παραπέμφθηκε στην ΟΥΕΦΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ