Να παρέμβει ο εισαγγελέας..Ο Αυγενάκης "δίνει στυγνά" τον Σαμαρά..για δάνεια της ΠΟΛ.ΑΝ που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ntorasamaras27.12.2011
Ευθεία βολή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με ερώτησή του ζητά διευκρινίσεις, από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών για τα δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβαν κόμματα…..
τα οποία έχουν διαλυθεί, μεταξύ των οποίων και η Πολιτική Ανοιξη.
Στο έγγραφό του σημειώνει ότι εκτός από την τακτική και έκτακτη χρηματοδότησή τους, τα κόμματα της χώρας έχουν λάβει ως σήμερα -σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία- δάνεια από τις τράπεζες πάνω από 245 εκατ. ευρώ, για τα οποία έχουν εκχωρήσει ως εγγύηση την κρατική επιχορήγηση έως το 2016.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι υπάρχουν και εν αναστολή πολιτικά κόμματα, όπως η Πολιτική Ανοιξη, τα οποία επίσης έχουν λάβει δάνεια, που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί.
Για την Πολιτική Ανοιξη, προσθέτει, ότι χρηματοδοτήθηκε από κρατική τράπεζα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δάνεια αποπληρώθηκαν ή ρυθμίστηκαν με κάποιο τρόπο.
ΑΚΟΥΣΤΕ τι είχε δηλώσει στις 12 Ιανουαρίου 2012…
Διαβάστε την συνέχεια στο hellasforce.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ