Οι "75" κάνουν πλάκα στον Βενιζέλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
kinisi75-neo
 
 
Ευθεία προειδοποίηση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο απευθύνει η Κίνηση των 75 που μάζεψε 4.000 υπογραφές σε κείμενο αμφισβήτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Θα μας βρεις μπροστά σου. Την επόμενη φορά θα είμαστε πολύ περισσότεροι» λένε στον πρόεδρο του Κινήματος.
Απαντώντας στις διαρροές κύκλων του ΠΑΣΟΚ που σχολίασαν ειρωνικά την κίνηση των διαφωνούντων, η Κίνηση 75 σχολίασε:

 
«Οι γνωστοί “κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη” μέρες τώρα καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια να υποτιμήσουν και να υπονομεύσουν την σημασία των 4000 στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που με την ανακοίνωση μας ζητάμε συνέδριο ΠΑΣΟΚ τώρα, αλλαγή πολιτικής, συνέδριο για όλους και για όλα» σημειώνουν.
.
Η Κίνηση των 75 απαντά στις αιτιάσεις της Χ. Τρικούπη που υποστήριξε ότι «οι 4000 δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2012», ότι «αυτοί αποδοκίμασαν το Βαγγέλη Βενιζέλο», ότι «πολλοί εξ αυτών δεν ρωτήθηκαν για να μπουν τα ονόματα τους στην λίστα» και λοιπές διαρροές.
«Ξέρουν καλά στην Χαριλάου Τρικούπη ότι οι 4000 είναι διαχρονικά και μαχητικά στελέχη του Κινήματος. Ότι το ήθος και η αγωνιστικότητα του συνοδεύεται με επάρκεια επιχειρημάτων και πίστη σε ιδανικά και οράματα.Δεν εκφραζόμαστε με κραυγές και ύβρεις.Αντιθέτως είναι οι κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη που υβρίζουν και χυδαιολογούν εις βάρος συναγωνιστών που αξίζουν σεβασμού και προσοχής» σημειώνουν.
Αποκαλύπτουν δε ότι στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «αντί να τους προβληματίζει η αγωνία που εκφράζεται από τους 4000 και πολλούς άλλους για την πορεία του Κινήματος κάποιοι χωρίς συναίσθηση για το που οδηγούμαστε πιέζουν , για ανακλήσεις και διαψεύσεις για τη συνομολόγηση του κειμένου και του περιεχομένου του».
Τέλος, οι 75 προειδοποιούν: «Απευθυνόμενοι σε όσους μας αμφισβητούν δηλώνουμε ότι θα μας ξαναβρούν παρόντες , ενωμένους να παρεμβαίνουμε με το θάρρος της γνώμης μας για τις εξελίξεις στη Χώρα και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους διαβεβαιώνουμε ότι την επόμενη φορά δεν θα είμαστε 4000 αλλά πολύ περισσότεροι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ