Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Βενιζέλος κατά Παπανδρέου: πληρώνουμε τα λάθη σου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
 
Η μυστική συνάντηση Βενιζέλου   Θεοδωράκη   YouTube
 
 
Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και τους υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι προσπαθεί να διορθώσει τις επιλογές του.
«Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εφαρμόζει και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας, τις οποίες η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να
 

διορθώσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Alpha. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η προηγούμενη ηγεσία έδωσε συγχωροχάρτι στις κυβερνητικές επιλογές που έγιναν στη χώρα την περίοδο 2004- 2009.
«Αυτοί που με κατηγορούν ότι υπηρετώ την πλουτοκρατία και δεν έχω φιλολαϊκή πολιτική είναι αυτοί που στήριξαν την ηγεσία από το 2009 έως το 2011», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ως «λόγια και φληναφήματα» τις θέσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις.
Για μία ακόμη φορά, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «πέμπτη φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ την οποία απαρτίζουν αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το ψηφίσαν» και πρόσθεσε «Ας αγωνιστούν δήλωσε σκωπτικά, για τους πολιτικούς χώρους στους οποίους μετακόμισαν, κι ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να αναπνεύσει…».
«Η αντιπολίτευση έχει σκυλιάσει με αυτό που έχουμε πετύχει» τόνισε δε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφορικά με τις καταγγελίες Δραγασάκη είπε ότι «αυτό είναι συκοφαντική μεταφυσική που κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. Αυτό είναι σταλινισμός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ