Δείτε πως επέζησε με θαυματουργό τρόπο κοπέλα από τους συνταραχτικούς βομβαρδισμούς του Ουκρανικού Στρατού(VIDEO).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Επέζησε με θαυματουργό τρόπο κοπέλα από τους συνταραχτικούς βομβαρδισμούς του Ουκρανικού Στρατού(VIDEO).Οι βομβαρδισμοί αυτοί πραγματοποιήθηκαν στις 20 Οκτωβρίου από τις δυνάμεις του Κιέβου στο Ντόνετσκ στο Στάδιο του ”Donbass”.

thauma

  Η ισχύς των πυραύλων που έπεσαν χθες στο Ντονέτσκ ήταν τόσο δυνατή που προκλήθηκε οστικό κύμα,με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολόκληρος  μεταλλικός σκελετός του μεγαλύτερου σταδίου του ”Donbass”.Μία κάμερα ασφαλείας του γηπέδου κατέγραψε το περιστατικό την στιγμή της ισχυρής έκρηξης.Είναι πασιφανές η απροσδόκητη διάσωση ενός κοριτσιού που βρισκόταν δίπλα στο στάδιο.Οι περισσότερες πληροφορίες από όσες σας παραθέτουμε προέρχονται από το κανάλι ”TV Zveda”.

  Παρακολουθήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί αυτό το συνταρακτικό βίντεο,με το κορίτσι να διασώζεται θαυματουργικά από τους βομβαρδισμούς του Ουκρανικού Στρατού.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dZGTEMjGDP8]

  Το κορίτσι εκείνη την στιγμή ξάπλωσε στο έδαφος και κάλυψε το κεφάλι της με τα χέρια της,την τελευταία στιγμή.Διότι αν συνέχιζε να προχωρούσε δεν υπήρχε καμία πιθανότητα σωτηρίας.Βέβαια και μόνο το γεγονός ότι διασώθηκε είναι κάτι το απίθανο και το εξωπραγματικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ