O μπαρμπά Φώτης θα κατέβει μόνος του στις εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κουβελης τσιριμωκος
 
 
 
Αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα κατέβει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές.
Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Κουβέλης απάντησε κατηγορηματικά «όχι» στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση η ΔΗΜΑΡ την τελευταία στιγμή να

 
 
συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το πρόσφατο συνέδριό μας, το 3ο συνέδριό μας, αποφάσισε για την οργανωτική και πολιτική αυτονομία και αυτοτέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς. Και από θέση αυτοτέλειας και αυτονομίας της ΔΗΜΑΡ θα διεκδικήσουμε και την κάθοδό μας στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν», ξεκαθάρισε ο κ. Κουβέλης.
Εκτίμησε ότι «υπάρχει περιθώριο ανάκαμψης και επαναφοράς της ΔΗΜΑΡ στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου», προσθέτοντας πως «αν η Δημοκρατική Αριστερά είναι αυτό το μέγεθος του 1%, του 0,9% ή του 1,1% που μια πρόσφατη δημοσκόπηση μας έδωσε, πολύς λόγος γίνεται για αυτή τη “μικρή” ΔΗΜΑΡ. Θεωρώ ότι η ΔΗΜΑΡ είναι μία κρίσιμη μάζα στο πολιτικό σκηνικό, στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας και γι’ αυτό, αν θέλετε, και η μεγάλη ενασχόληση φίλων και αντιπάλων, αλλά και εχθρών πολλές φορές με τη Δημοκρατική Αριστερά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ