Μείζον θεμα με Αβραμοπουλο! Θα διαγραφεί απο τη ΝΔ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141021044252Αποκαλυπτει η Τρολυμπία
Νεος πονοκέφαλος στο Μαξίμου έρχεται να προστεθεί μετα την σημερινή ενέργεια του υπουργού εθνικης άμυνας Δημητρη Αβραμοπουλου. Συγκεκριμένα, σημερα το πρωί ο Υπουργος εθνικης άμυνας… υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσιπρα, προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον όποιον ενημέρωσε για την δομή και την λειτουργια των ενόπλων δυνάμεων. Αυτο παρα την ξεκάθαρη θέση του κόμματος της ΝΔ, δια στόματος του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου οτι “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί θεσμικό κομμα”! wpid 20141021044256
Δηλαδη, βάσει της θεσμικής δομής της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ο υπουργος του κυβερνώντος κόμματος ενημέρωσε προεδρο κόμματος που θεωρείται μη θεσμικό απο τον θεσμικά αρμόδιο εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος.
Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στην σοβαρότητα των θεσμικών προσώπων, αναμένουμε τις θεσμικές κυρώσεις του κόμματος κατα του αντιπροέδρου του.
Ακούς εκει να μοιράζεται τις δομές του στρατεύματος με τον Τσιπρα. Αντί να τις πάρει και να τις κρύψει σπιτι του, οπως έκανε ο θεσμικός ογκόλιθος προκάτοχος του, Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ