ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ :YΠΕΚΥΨΕ Ο 1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΑΔΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ :”Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ”

η φωτογραφία του Martin Couture-Rouleau στο site για μουσουλμάνους Ummaland
η φωτογραφία του Martin Couture-Rouleau στο site για μουσουλμάνους Ummaland

από επιχείρηση στο σπίτι του πατέρα του χθες.
από επιχείρηση στο σπίτι του πατέρα του χθες.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ο ένας από τους 2 στρατιωτικούς που τραυματίστηκαν χθες από τον Martin Rouleau στο Saint-Jean-sur-Richelieu υπέκυψε στα τραύματά του. Για το συνάδελφό του που επίσης τραυματίστηκε δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για τη ζωή του.Tα καναδέζικα μέσα μιλούν για άρωμα τρομοκρατίας στην όλη υπόθεση.

Ο 25χρονος Martin Rouleau ο επονομαζόμενος και « Ahmad ο προσηλυτισμένος» δολοφονήθηκε από την αστυνομία λίγο μετά κατά την καταδίωξη με αυτοκίνητο.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του ενώ επιχειρούσε να μαχαιρώσει ένα συνάδελφό τους.Σύμφωνα με πηγές της tvanouvelles.ca ο ύποπτος τηλεφώνησε στο  911 για να πεί ότι ενήργησε στο όνομα του Αλλάχ .K79Z3TF

Όλα ξεκίνησαν από ένα φαινομενικά αυτοκινητιστικό ατύχημα ρουτίνας.

Την Δευτέρα λίγο πριν το μεσημέρι σε ένα πάρκινγκ ενός μικρού σούπερμάρκετ στο Saint-Jean της Richelieu σε περιοχή του Québec.Ο οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο 2 στρατιωτικούς πριν τραπεί σε φυγή.Ο ένας ήταν ένστολος ο άλλος όχι. Άρχισε καταδίωξη με οχήματα της αστυνομίας.Κατά την πορεία αυτή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.Το αυτοκίνητο ντεραπάρισε και βρέθηκε σε ένα λάκκο στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος και κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον πυροβόλησαν μεταφέρει το Radio Canada. «Άκουσα 7 πυρά και είδα τον ύποπτο πεσμένο στο έδαφος» μεταφέρει αυτόπτης.

Ο 25 χρονος ήταν γνωστός στις αρχές.Η αστυνομία της επαρχίας του Québec σε συνεργασία με τις υπηρεσίες πληροφοριών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. «Αυτό το άτομο ήταν στην πραγματικότητα γνωστό στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Είχε ριζοσπαστικοποιηθεί», επιβεαίωσε η Βασιλική Αστυνομία του Καναδά, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία.20141020-154216-a

Οι γείτονές του είχαν παρατηρήσει τις αλλαγές στη συμπεριφορά του. «Υπήρχε μια αλλαγή εδώ και 1 ή 2 χρόνια» διηγείται ένας από αυτούς. Ένας άλλος δηλώνει ότι το άτομο είχε προσηλυτιστεί στο ισλάμ. Σύμφωνα με το Radio Canada ο ύποπτος παρουσιαζόταν με το προφίλ «Ahmad LeConverti» στο Facebook και έπλεκε το εγκώμιο του ισλάμ.Η σελίδα έκλεισε.Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει για το ενδιαφέρον του για τα ισλαμιστικά τρομοκρτικά δίκτυα και οργανώσεις και πριν μήνες ενημέρωσαν την αστυνομία. (21/10/2014 ammonnews,tvanouvelles.ca)

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://vk.com/video_ext.php?oid=268500831&id=170085030&hash=781b8894b2d0524d

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ