Εντέλει ποιος εκφράζει τη ΝΔ; Ο Αβραμοπουλος ή ο Γεωργιάδης; Μα φυσικά ο Γεωργιαδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141022124808

Γι’ αυτο καποιοι στο Μαξίμου αποκαλούν τον Αβραμοπουλο “υποβρύχιο” διότι του καταλογίζουν οτι έκανε προσωπική πολιτικη σημερα με τον Τσιπρα.
Ναι, όσο και αν φαίνεται παρανοϊκό, η θεσμική αντιμετώπιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρείται “προσωπική πολιτικη” αφού η επίσημη κυβερνητική αντιμετώπιση υπαγορεύει την έλλειψη οποιασδήποτε επικοινωνίας.
Πιστεύει ακομα κάποιος οτι ο Γεωργιαδης έβγαλε απο το μυαλό του τα περι καταθέσεων και τραπεζών; Τα περι “μη θεσμικού κόμματος”; Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ γίνεται κονφερασιέ απο λόξα;
Οχι βέβαια.Η επίσημη αντιμετώπιση απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αυτη που εκφράζεται απο τις δηλωσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κατ’ εντολή Σαμαρά.
Οπως ακριβως τις είχε εκφράσει ο Σαμαρας στον καφενέ της βουλής, αλλά ολοι το “ξέχασαν”.
Δεν ξέρουμε αν η θεσμική συμπεριφορά Αβραμοπουλου ειναι συγχρόνως ιδιοτελής με στόχο την επόμενη μέρα, αυτο όμως που γίνεται εμφανές τις τελευταίες ώρες ειναι πως η ΝΔ του Σαμαρα πολύ δύσκολα πλεον θα ψηφίσει Αβραμοπουλο για ΠτΔ. Μετα απο εκλογες εννοούμε, σε περίπτωση που τον προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς η κακοποίηση του πολιτευματος συνιστά κακοποίηση της ίδιας της πατρίδας. Αυτο πρεπει να απασχολεί τους πολίτες πισω απο το κακόγουστο θέατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ