ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προσκυνησαν τους φασιστες και δεν έστειλαν την στρατιωτική μπάντα στην Μόσχα! Παραμύθια τα περι "εξόδων"…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Βιντεο απο τις εκπληκτικές εμφανίσεις της μπάντας στην Κόκκινη Πλατεία. Χιλιάδες Ρώσοι παραληρούν με το συρτάκι παιγμένο απο τις ΕΔ.
Εγκλωβίζουν τον Ελληνισμό στο Άουσβιτς των ευρωπαραφρονων!
Άλλη μια σοβαρή απόδειξη υποβάθμισης των διμερών μας σχέσεων μας με τη Ρωσική Ομοσπονδία συνιστά η απάντηση που εκμαιεύσαμε, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2877/24-09-2014 ερώτησής μας για την απουσία της χώρας μας, από το φημισμένο φεστιβάλ στρατιωτικών μουσικών ορχηστρών «Spaskkaya Tower 2014», της Μόσχας.
Η άρνηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να συμμετάσχει η μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όπως ενημερωθήκαμε εδράζεται στο γεγονός της απόσυρσης όλων των συμμετοχών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο ευρύτερο γεωστρατηγικό περιβάλλον, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ενημερωτικά επισημαίνουμε, πως η πρόσκληση είχε γίνει αποδεκτή σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου, από τον Οκτώβριο του 2013, ενώ τα μόνο έξοδα μετακίνησης της αποστολής, τα οποία θα βάρυναν οικονομικά την ελληνική συμμετοχή, είχαν ήδη καταχωρηθεί την ίδια περίοδο σε πιστώσεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
τη συνάντησή τους με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Τσάλκας «Άγιος Χαράλαμπος» κ. Κωνσταντίνος Σαρίδης και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Πουταχίδης.
Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμίδης, δεσμεύτηκε να ασκήσει όλα τα μέσα παρέμβασης που έχει στη διάθεσή του, ως Βουλευτής προκειμένου να λάβουν τα εν λόγω ζητήματα, με τις πραγματικές τους διαστάσεις, την κοινοβουλευτική οδό και να δοθούν από τα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια, σύντομα χρήσιμες απαντήσεις.
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης | ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ