Μόνη συνεχίζει την μάχη κατα των ισλαμοφασιστων η Συρια: Κατέρριψε δυο μαχητικά τζιχαντιστων που "δεν υπήρχαν" για την Ουάσιγκτον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141022045130Δύο μαχητικά αεροσκάφη των τζιχαντιστών κατέστρεψε η Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Ασαντ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», που επικαλείται τον υπουργό Πληροφοριών της Συρίας, η Αεροπορία της Δαμασκού βομβάρδισε αεροπλάνα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, την ώρα που προσγειώνονταν στην αεροπορική βάση «Jarrah», στην ανατολική επαρχία της Συρίας, Χαλέπι.
Ο υπουργός Πληροφοριών της Συρίας, Ομράν αλ Ζούμπι, σε δηλώσεις του στη συριακή τηλεόραση χθες το βράδυ, υποστήριξε πως οι Αρχές είχαν εντοπίσει κι ένα τρίτο αεροσκάφος, το οποίο όμως, με τη βοήθεια των τζιχαντιστών, κατάφερε να «εξαφανιστεί». Ωστόσο, η Αεροπορία της Δαμασκού κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι πιλότοι που παλαιότερα ήταν μέλη της Αεροπορίας του Ιράκ, οδηγούσαν τα τρία αεροσκάφη.
Από την πλευρά της Ουάσινγκτον, Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν έχουν αναφορές για αεροσκάφη τζιχαντιστών.
Hellasforce.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ