Στο προσκήνιο η νέα γενιά των ισλαμιστών δολοφόνων: Έφηβος τζιχαντιστής ορκίζεται να «πάρει» κεφάλια (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ισισΤους ανήλικους τζιχαντιστές που προέρχονται από χώρες της Δύσης έχει βγάλει «μπροστά» η ISIS, με στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερους παρορμητικούς και ανεγκέφαλους νέους μουσουλμάνους στο πεδίο της μάχης.

Στο τελευταίο προπαγανδιστικό βίντεο εμφανίζεται ένας Αυστραλός έφηβος να υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος θα συνεχίσει να πολεμά μέχρις ότου το «Χαλιφάτο» επεκταθεί στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Abdullah Elmir στέκεται μπροστά από δεκάδες οπλισμένους τζιχαντιστές και προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ ότι οι «μαχητές της ISIS δεν θα τα παρατήσουν».

«Στους ηγέτες, τον Ομπάμα, τον Άμποτ λέω το εξής: αυτά τα όπλα που έχουμε, αυτοί οι στρατιώτες δεν θα σταματήσουν να πολεμούν, δεν θα παρατήσουμε τα όπλα μας μέχρι να φτάσουμε στα εδάφη σας , μέχρι να πάρουμε το κεφάλι του κάθε τυράννου και μέχρις ότου η μαύρη σημαία υψωθεί σε κάθε σημείο της γης», λέει ο Elmir.

«Μέχρι να υψώσουμε τη μαύρη σημαία στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μέχρι να την υψώσουμε στην κορυφή του Λευκού Οίκου, δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο», προσθέτει.

Το βίντεο είναι η πιο πρόσφατη «καταχώρηση» στη σειρά των προπαγανδιστικών «κινηματογραφικών παραγωγών» της ISIS με τίτλο «Μήνυμα από Μουτζαχεντίν».

αυστραλος2

Ο Elmir είναι μόλις 17 χρονών και κατάγεται από την Αυστραλία. Λέγοντας στους γονείς του ότι θα πάει εκδρομή για ψάρεμα, έφυγε από τη χώρα τον Ιούνιο. Μαζί με έναν 16χρονο φίλο του ταξίδεψαν στην Τουρκία και στη συνέχεια πέρασαν τα σύνορα προς τη Συρία για να ενταχθούν στην ISIS, σύμφωνα με το ABC News. Ο πατέρας του νεότερου αγοριού τους εντόπισε και πήρε τον 16χρονο πίσω στο Σίδνεϊ.

Ο Elmit υπέστη «πλύση εγκεφάλου»,ανέφερε μέλος της οικογένειάς του στην Daily Telegraph.

https://www.youtube.com/watch?v=V73yc_laIXU

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ