15/05/2021

Καμμένος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών

 
καμενοσ
 
 
 
Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των βουλευτών, ζήτησε, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο κ. Καμμένος είπε, επίσης, ότι προσκόμισε και κατέθεσε στον

 
κ. Παναγιωτόπουλο φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες, όπως ανέφερε, ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι, στη συνέχεια, ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες.
Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες: Πεδίο δόξης λαμπρό να “ανοίξουν” οι συγκεκριμένες υποθέσεις».
Δήλωσε, επίσης, ότι αναφέρθηκε, στην κατάθεση του, σε «συγκεκριμένες πιέσεις από τον κρατικό μηχανισμό και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ» επισημαίνοντας ότι δυο εξ αυτών παρέμειναν στο κόμμα, ενώ άλλοι δύο έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία, αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.
«Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. «για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ