ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΛΚΟΒ: ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΤΡΕΛΚΟΒ :

article665

Προειδοποίηση για ολομέτωπη επίθεση στο Ντονέτσκ………

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Αυτήν την περίοδο έγινα αποδέκτης συνεχόμενης ροής πληροφοριών για προετοιμασίες επίθεσης του ουκρανικού στρατού και των « ναζί ταγμάτων » στο Donetsk .Αυτές τις τελευταίες ημέρες ο εχθρός εντείνει την δράση του στις μονάδες ανίχνευσης αλλά και με χτυπήματα από πυροβολικό κατά θέσεων των δυνάμεων της πολιτοφυλακής σε κατοικημένες περιοχές και σε βιομηχανικές μονάδες. Ο εχθρός κάνει εκτεταμένη χρήση συστημάτων εκτόξευσης ρουκετών,και πυραύλων “Tochka-U”.Ακόμη βάλει με βαρύ πυροβολικό. Οι απώλειες σε θύματα αμάχων κατά το διάστημα αυτής της “κατάπαυσης πυρός ” αναλογικά υπερβαίνουν τις αντίστοιχες πριν ένα μήνα.

Eπικεντρώνονται επίσης στην περιοχή Debaltsevo, μπορεί να χτυπήσουν το Chakhtersk, ή να διεισδύσουν περισσότερο σε Krasnyi Loutch και Anthracite για να φθάσουν στα ρωσικά σύνορα από τις ευάλωτες περιοχές που δεν καλύπτονται επαρκώς από τις δυνάμεις των νεορώσων.Επιδιώκουν να τις θέσουν υπό τον έλεγχό τους και να αποκόψουν έτσι τις δυνάμεις της Νέας Ρωσίας από κάθε προσέγγιση .Αν όλες οι ένοπλες δυνάμεις των ουκρανών ριχθούν στην μάχη με τρόπο αποφασιστικό και οι υπερασπιστές της Νέας Ρωσίας άσχημα καθοδηγούμενες και χωρίς άμεση ρωσική βοήθεια γρήγορα θα διαλυθούν και η Νέα Ρωσία θα πάψει να υπάρχει αν και γεννήθηκε τόσο επίπονα.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JZ8klStLn6Q&w=500&h=315]

Βασιζόμενος σε δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου όσο και σε πληροφορίες και αναλύσεις των ειδικών η πρόβλεψη μου είναι η ακόλουθη: η επίθεση του FAU θα στοχεύσει πρωταρχικά στην κατάκτηση των πόλεων Donetsk και Makeïevka που είναι οι πιο μεγάλοι και οι πιο σημαντικοί αστικοί οικισμοί στην περιοχή. Η επίθεση δεν μπορεί παρά να είναι ξεκάθαρη,αποφασιστική και να προσβλέπει σε ένα άμεσο αποτέλεσμα. Η ουκρανική πλευρά κατανοεί τέλεια ότι αν η επίθεση αργοπορήσει η πιθανότητα να παρέμβει η Ρωσία είναι υψηλή.

Η θέση του ουκρανικού στρατού είναι η κατάκτηση του Donetsk ή τουλάχιστον ενός μέρους του πριν οι ρώσοι αξιωματούχοι λάβουν την απόφαση να παρέμβουν.Μετά θα έχουν την άνεση και την ιακνοποίηση να δηλώσουν προς ΗΠΑ και ΕΕ ότι δεσμεύονται να λύσουν τη διαμάχη με ειρηνικά μέσα.

Η ουσία του θέματος είναι τα ηγετικά στελέχη της Ρωσίας να μην καθυστερήσουν να λάβουν μια απόφαση για να παρέμβουν.Αυτοί οι οποίοι τρενάρουν την ρωσική στρατιωτική απάντηση στην ουκρανική επιθετικότητα είναι τα ίδια άτομα που πρόσφατα στάμτησαν την επίθεση των νεορώσων κατά της Μαριούπολης.

Χθεσινό βίντεο από επίθεση με βόμβες λευκού φωσφόρου στο Ντονέτσκ 21.10[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YOLhIpSqWR4&w=500&h=315]

Με απλά λόγια το Κιέβο αποφάσισε να τα δώσει όλα δηλ. να κάνει ένα χτύπημα ξεκάθαρο και μετά γρήγορα να επιβάλει τους όρους του.Γιατί χωρίς το Donetsk, ή με διχοτομημένη την πρωτεύουσα δεν γεννάται πλέον θέμα για κανέναν κυριαρχικό δικαίωμα της Νέας Ρωσίας. Αν αυτό τους το σχέδιο υλοποιηθεί με επιτυχία θα αποτελέσει μια ήττα πολιτικοστρατιωτική για τη Ρωσία την πιο ηχηρή μετά το 1991 επιφέροντας δυνατές εσωτερικές πολιτικές αναταράξεις.

Βίντεο από μαζική επίθεση από το ουκρανικό πυροβολικό 20.10[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ISbs1Fp4Hzc?list=PLdKL3MeaLQ-RIDS-tImzaxL8lyW5Re3zu&w=500&h=315]

Με αυτήν την ευκαιρία απευθύνομαι στους εκπροσώπους όλων των ρωσικών υπηρεσιών που σέβονται τη συμφωνία του Μινσκ να λάβουν υπόψιν τους τα θανατηφόρα σχέδια των ουκρανών και να πληροφορήσουν τον Πρόεδρο για τις πιθανές συνέπειες που θα επιφέρουν στο ρώσικο λαό του Donbass αλλά και για τη Ρωσία αν αυτοί τα πραγματοποιήσουν. (22.10.14 novorossia.today)

( από το έκτακτο μήνυμά του στις 21.10.14)

dimpenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ