Η καλύτερη επένδυση του μνημονίου αποδεικνύεται η Χρυση Αυγη. Μετα τους τραπεζιτες και τους εφοπλιστές τωρα εκλέγει και προεδρο δημοκρατιας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141023052457Οταν οι γερμανοτσολιάδες του Πρώτου Θέματος και του Alpha διαφήμιζαν την Χρυσή Αυγή προεκλογικά, λίγοι είχαν πιάσει το κόλπο. Όταν η Χρυση Αυγη σε στενή συνεργασία με τους Προβοπουλους και τους Μπαλτακους άρχισε να κανει αβάντες στην κυβερνηση, παλι λίγοι μίλησαν. Τα μνημονιακά μουμουέ σκασμένα απο το χρήμα του Σάλλα δεν μεταδωσαν ποτέ την αβάντα των “εθνικιστών” στην ληστεία της αγροτικής γης, την παράδοση της ΕΥΔΑΠ στον τοκογλύφο Πώλσον, την συγκάλυψη της λίστας Λαγκαρντ, τις αβάντες στους εφοπλιστές κλπ. Έβγαζαν μονο 15 λεπτά σε κάθε κεντρικό δελτιο τον Κασιδιάρη να λέει “εμείς θα κλείσουμε τα λαμογια φυλακη” και την Τρέμη να δηλώνει την ανατριχίλα της.
Ακομα και όταν αποδείχτηκε οτι η Χρυση Αυγη έπαιζε τον ρόλο της συγκυβέρνησης μέσω Μπαλτακου, ακομα και η αντιπολίτευση άρχισε να τραγουδά για “ακροδεξιούς, τσεκούρια” και αλλα κωμικά αντί να ασχολούνται με το τι αβάντες είχαν κανει στην κυβερνηση. Κάτι αριστερα φυντάνια μαλιςτα τους βάφτισαν μεχρι και πράκτορες του Πουτιν όταν οι ίδιοι συνομιλουσαν με συκοφάντες του Πουτιν και πράκτορες των Τούρκων!
Και οι διώξεις; Ενώ η δικαιοσύνη υποτίθεται οτι κινειτο με άκρα μυστικότητα, καθεστωτικοί δημοσιογραφοι ενημέρωναν την Χρυση Αυγη για κάθε κίνηση των αρχών!
Τωρα έρχεται η στιγμή να ολοκληρώσουν τον ρόλο τους συμβάλλοντας και στην εκλογή ΠτΔ.
Οι νταβατζηδες ήξεραν πολύ καλα τι έκαναν όταν έπαιζαν τα ρέστα τους για να εκλέξουν όσο το δυνατό περισσότερους βουλευτες. Δειτε τι αποκαλυπτει ο Πετρος Κασιμάτης και θα καταλάβετε:
Η Χρυσή Αυγή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κορυδαλλός και… οι «170″

Ε. Σαμουήλ

ΥΓ. Οι δήθεν αντιφασιστες που παρουσιάζονται ως πολέμιοι της ΧΑ ουσιαστικά της κάνουν την μεγαλύτερη διαφήμιση και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας και γι’ αυτους αφού οι ιδεολογικές ομοιότητες τους ειναι τεράστιες. Τα τελευταία κρούσματα αντισημιτισμού στην Ελλάδα έγιναν απο ομάδες που αυτοπροσδιορίζονται ως “αντιφασιστικές” χωρις κανείς να ασχοληθεί σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ