Ασύλληπτη φρίκη: Οι τζιχαντιστές έσφαξαν νύφη επειδή το φόρεμά της άφηνε πολλά σημεία «ακάλυπτα» (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τζιχαντΣτο υπόγειο μιας φυλακής στη βόρεια Συρία, η οποία ελέγχεται από Κούρδους μαχητές, κρατούνται τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στη διάρκεια των συγκρούσεων, καθώς και άλλοι ύποπτοι που κατηγορούνται για συνεργασία με την ISIS.

Ένας από τους κρατούμενους που εμφανίζονται στην κάμερα του CBS είναι εμφανώς τρομοκρατημένος. Η δημοσιογράφος τον ρωτάει γιατί είναι τόσο φοβισμένος.

«Επειδή νόμιζα ότι πρόκειται να με εκτελέσουν», δήλωσε ο Σουλεϊμάν Μοχάμεντ, ο οποίος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να πυροδοτήσει ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία, όπως και ο φερόμενος ως συνεργός του Jaber Sabah Habash.

Ωστόσο, ένας άλλος κρατούμενος, ο 15χρονος Kareem Mufleh παραδέχεται ότι πολεμούσε με την ISIS.

«Όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν το χωριό μου, μου έδωσαν δύο επιλογές: είτε θα πολεμούσα μαζί τους, είτε θα με αποκεφάλιζαν», ισχυρίζεται ο 15χρονος, ενώ αναφέρει ότι ήταν μάρτυρας σε πολλές μαζικές σφαγές που διέπραξε η ISIS στα χωριά της Συρίας.

«Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να σφάζουν μία γυναίκα την ώρα του γάμου της, επειδή το νυφικό της άφηνε ακάλυπτα τα χέρια και το λαιμό της», εξομολογείται ο Kareem.

Ο 15χρονος πρώην τζιχαντιστής υποστηρίζει ότι πριν τον στείλουν στο πεδίο της μάχης του έδιναν ναρκωτικά.

«Τα ναρκωτικά σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου. Αν μου έδιναν μια ζώνη αυτοκτονίας και μου έλεγαν να ανατινάξω τον εαυτό μου, θα το έκανα», προσθέτει.

Στη συνέχεια δείχνει στη δημοσιογράφο τα σημάδια από τις πληγές του, οι οποίες όπως λέει προκλήθηκαν από σφαίρες.

Οι Κούρδοι μαχητές τον συνέλαβαν πριν από 9 μήνες. Ο ίδιος λέει ότι του έσωσαν τη ζωή…

https://www.youtube.com/watch?v=eXf5VjWaNd0
τζ2 τζ3 τζ4 τζ5 τζ6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ