Αποκάλυψη: Πώς «τάπωσαν» τους Τούρκους οι Κύπριοι και σε χρόνο «μηδέν» έφτασαν στο σημείο πτώσης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κυπροςΤάπωσαν του Τούρκους και την μεγαλομανία τους οι Κυπριακές Ένοπλες Δυνάμεις και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι αν και  «μικροί» σε Ιπτάμενα μέσα προσδιόρισαν το σημείο πτώσεως του μικρού αεροσκάφους και έφτασαν στο σημείο με ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς!

Ταυτόχρονα με ταχύτατα σκάφη της  Λιμενικής Κυπριακής Ακτοφυλακής προσέγγισαν το σημείο από θαλάσσης ενώ το κέντρο συντονισμού έδιδε εντολές στο παραπλέων σκάφος  Spirit of Piraeus  να πλεύσει  και αυτό στο σημείο !

Μέχρι εκείνη την ώρα οι Τούρκοι δεν πήραν μυρουδιά αν και είχαν στην περιοχή δύο από τα πλέον υπερσύγχρονα  σκάφη του Πολεμικού τους Ναυτικού με όλα τα συστήματα τους ανοιχτά και υποτίθεται ότι εκτελούσαν στρατιωτική επιχείρηση σε εχθρική περιοχή !

Από την πρώτη στιγμή τα RADAR   της Εθνικής Φρουράς είχαν τον έλεγχο της κατάστασης ενώ ο Στρατηγός Μπασιακούλης Γιώργος ήταν στο κέντρο επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης !

Οι Κύπριοι έδωσαν ένα καλό μάθημα στους Τούρκους και παρέδωσαν τον έλεγχο της έρευνας και διάσωσης  όταν έφτασε στην περιοχή ειδοποιημένοι από τους ίδιους η δύναμη της  UNIFIL  με επικεφαλής την Γερμανική κορβέτα BRAUNSCHWEIG F 260 ! 

Erste Fahrt der Korvette Braunschweig (F 260) der Deutschen Mari

Τότε και μόνο τότε οι Τούρκοι αποδέσμευσαν τον ένα πολεμικό  τους και πλησίασαν στην περιοχή δηλώνοντας  οτι θέλουν να συμμετάσχουν στη επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης !

Οι Δυνάμεις της UNIFIL είχαν ήδη καταπλεύσει στην περιοχή και το κακό για τους Τούρκους ήταν ότι έφτασε (φορτωμένη) και η Ελληνική Τορπιλάκος  «ΤΠΚ ΚΑΛΑΒΟΥΔΗΣ» με ότι αυτό ήθελε  προκύψει!

Αν και η ανακοίνωση των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων κάνει λόγο για συμβολή του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού στη Επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης αυτό δεν είναι αληθές …Η αλήθεια είναι ότι αν και εκτελούσαν σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους Στρατιωτική Επιχείρηση ,πράγμα που σημαίνει ότι ήταν σε πολεμική ετοιμότητα χαμπάρι δεν πήραν ούτε τα πλωτά της Κυπριακής Λιμενικής Ακτοφυλακής ,αλλά ούτε τα Ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς και μάλιστα  δεν περίμεναν με  τίποτα την εμφάνιση της  Ελληνικής Τορπιλακάτου …

veteranos.gr

   Το σημείο πτώσης του Κυπριακού αεροσκάφους
 

Οι Κύπριοι απέδειξαν οτι είναι κυρίαρχο κράτος και έχουν το πάνω χέρι,το Παραδέχθηκαν και οι Γερμανοί και οι Βραζιλιάνοι που συμμετείχαν στις έρευνες  μετά από υπόδειξη των Κυπριακών Ενόπλων δυνάμεων αν και πρόκειται για πολιτικό μικρό αεροσκάφος  …Εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να υπολογίζουμε τόσο  πολύ τα Μεμέτια !

 
ÕÐ.ÁÌÕÍÁÓ - ÁÓÊÇÓÇ ÅÑÅÕÍÁÓ ÊÁÉ ÄÉÁÓÙÓÇÓ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ