Κίεβο:««Η κατάπαυση πυρός ήταν απαραίτητη για την κατασκευή όπλων»».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίεβο:««Η κατάπαυση του πυρός ήταν απαραίτητη για την κατασκευή όπλων»».

louts

Ο Σύμβουλος του Προέδρου της Ουκρανίας, ο Γιούρι Λουτσένκο,δήλωσε ότι η κατάπαυση  πυρός στα ανατολικά ήταν απαραίτητη για τις αρχές προκειμένου να κατασκευάσουν όπλα και να λάβουν οικονομική υποστήριξη από τη Δύση.

  ««Τα τέσσερα εργοστάσια που παράγουν διάφορα όπλα λειτουργούν σε τρεις θέσεις. Αρκετές εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα αναβαθμίστηκαν για να έχουν φθάσει στην περιοχή των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χρειαζόμασταν μια κατάπαυση του πυρός για όσο το δυνατόν περισσότερο για να κατασκευάσουμε και να παραλάβουμε όπλα  υψηλής ακρίβειας.Επίσης χρειαζόμασταν αυτόν τον χρόνο για να δεχθούμε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια από τη Δύση»»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιούρι Λουτσένκο.

  Επομένως αυτό το οποίο μπορούμε κάλλιστα να αντιληφθούμε μέσα από τα λεγόμενα του,είναι πως η υποτιθέμενη κατάπαυση πυρός,έγινε μόνο και μόνο για να ενδυναμώσουν και άλλο τον εξοπλισμό τους οι Ουκρανοί,προκειμένου να σκοτώνουν αποτελεσματικότερα από εδώ και στο εξής.Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε επίσης,πως δεν ισχύει καμία κατάπαυση πυρός,καθώς καθημερινά ο Ουκρανικός Στρατός έκανε επιθέσεις.Όμως,τα χτυπήματα τους ήταν απλώς πιο μεμονωμένα,προκειμένου να πετύχουν τις ύπουλες στρατηγικές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ