Ο «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ» ΠΑΣΧΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141025074014

Η «Καθημερινή» ομάδα «ΠΑΠΑΧΕΛΑ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» έχει αναλάβει να στηρίξει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ενόψει της δίωξής του σε βαθμό κακουργήματος, επειδή φόρτωσε στον Ελληνικό Λαό έλλειμμα 3%.
Μόνο που ως και η «Καθημερινή» «Παπαχελά-Αλαφούζου» ντρέπεται –πώς να γίνει διαφορετικά με τέτοιο κελεπούρι- να στηρίξει ανοιχτά τον πρώην τριτοκλασάτο υπάλληλο του ΔΝΤ. Πώς φαίνεται αυτό; Μα απλούστατα, η «Καθημερινή φαληριώτισα βάζει τα δεύτερα να γράφουν υπέρ Γεωργίου και να βρίζουν τον Κώστα Καραμανλή. Ποιους δηλαδή; Τον Μπάμπη προχθές και στην κυριακάτικη –αυριανή- «Καθημερινή» τον «μεγάλο» Πάσχο Μανδραβέλη: Ναι ρε παιδιά, τον Πάσχο εκ μεταγραφής από τα αζήτητα της «Απογευματινής» του Σαραντόπουλου.
Μόνο που ο Γεωργίου μπορεί να «κοιμάται» -ως τις εκλογές βέβαια και μόνο- ήσυχος αφού ο πραγματικός υποστηρικτής του είναι ο «μέγας» Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο οποίος τον κρατάει στη θέση του ενώ έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος!! Είναι η επιβράβευση του Γεωργίου από τον Αντώνη Σαμαρά για την ανελέητη υπονόμευση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή!!! Και ύστερα ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει από τον Κώστα Καραμανλή να βάλει πλάτη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ