ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ο αντιδήμαρχος........
ο αντιδήμαρχος……..

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

O αντιδήμαρχος του Δήμου Molenbeek ενός από τους 19 δήμους που συναποτελούν την πόλη των Βρυξελλών ο Ahmed El Khannouss (του πρώην χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και νυν κεντροδημοκρατικού ουμανιστικού cdH) είπε για τους Roms τσιγγάνους : “Θα μπορούσαμε να τους απελάσουμε”.

Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο στο Molenbeek-Saint-Jean υπάρχουν πολλοί διαξιφισμοί και πολλές αντεγκλήσεις.Αυτήν την Τετάρτη το βράδυ επαναλήφθηκαν τα ίδια. Κατά την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Hassan Rahali (του φλαμανδικού σοσιαλιστικού Sp.a) για το ζήτημα των τσιγγάνων στην λεωφόρο Léopold II,ο αντιδήμαρχος Ahmed El Khannouss (cdH) δήλωσε : « θα μπορούσαμε να τους απελάσουμε ». « Σκανδαλώδεις προτάσεις που ταιριάζουν στους ηλίθιους ρατσιστές …..Παρά το γεγονός ότι τον κάλεσα να επανέλθει στην τάξη  ο αντιδήμαρχος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του» σχολιάζει ο Jamal Ikazban, επικεφαλής του σχηματισμού της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης.

Στο Facebook του ο Ahmed El Khannouss επανέρχεται στο θέμα :« Διαβεβαιώνω ότι το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο οι φράσεις μου παραποιήθηκαν από την σοσιαλιστική αντιπολίτευση. ….αυτό που είπα ήταν τι θέλετε να κάνουμε να τους απελάσουμε». (lacapitale.be 23.10.14)

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ