9/05/2021

Τα Ιμπραημάκια της Greenpiss

1uXJv3Y

Το πλοίο της Greenpiss είναι φτιαγμένο από σίδερο. Δηλαδή από κάρβουνο και πετρέλαιο.  Κινείται με μαζούτ, δηλαδή πετρέλαιο. Το φουσκωτό είναι φτιαγμένο από πετρέλαιο και κινείται με βενζίνη.  Ο ασύρματος και τα όργανα είναι ηλεκτρονικά φτιαγμένα από πετρέλαιο.

Ο Σκάϊ, που προωθεί τους οικωλόγους, ζει από (μονοπύθμενα) πετρελαιοφόρα που κινούνται με, και μεταφέρουν πετρέλαιο. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες που είναι άλλο ένα προπέτασμα καπνού, ντύνονται με πετρέλαιο, παίζουν μπάλα με πετρέλαιο, εκπέμπουν πράσινες παπάρες με λιγνίτη, βάφουν τα μαλλιά τους με πετρέλαιο, πάνε στο “γραφείο” τους με πετρέλαιο.

1wu7Aoz

Τα πληρωμένα Ιμπραημάκια και οι ξανθιές που κάνουν “εκστρατείες” για να σας σώσουν, είναι, στην καλύτερη περίπτωση πλασιέ που προωθούν απάτες σε βάρος σας, και, στην χειρότερη περίπτωση, είναι ελληνόφωνοι πράκτορες ξένων συμφερόντων που προωθούν κεφαλικούς φόρους, καταστολή της ζήτησης, φτώχεια και μιζέρια.

Ο ΓΑΠ δεν είναι ο μόνος που παριστάνει τον οικωλόγο. O Τσίπρας (δίπλα στην όμορφη και το Ιμπραημάκι)… Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις… http://ift.tt/1bx7cLS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ