ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 3 ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στις 19/10/2014 τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους (daash ή ΙSIS) αποκεφάλισαν ακόμη τρεις άνδρες στη Ράκκα για βλασφημία.Σε twitter αρχικά φιλοτζιχαντιστικά αναρτήθηκαν οι αποκρουστικές σκηνές του αποκεφαλισμού των 3 ανδρών. Πρόκειται για δημόσια εκτέλεση.Το πλήθος παρακολουθεί από απόσταση.Διακρίνονται άνθρωποι που έχουν βγει μέχρι και στα μπαλκόνια για να δουν τα διαδραματιζόμενα.Κυμματίζει σε ιστό η σημαία της οργάνωσης.

Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα,με πισθάγκωνα δεμένα τα χέρια.Οι δήμιοι τους αποκεφαλίζουν με χατζάρες και δια σπάθης.Τα θύματα έχουν θέσει τον τράχηλο σε κούτσουρο για να δεχτούν το χτύπημα.4

Η πόλη της Ράκκα που αποτελεί το άντρο των τζιχαντιστών απέχει μόλις 150 χλμ από το Κομπάνι όπου μένονται οι μάχες.Η σαρία εδώ εφαρμόζεται στην πιο βάρβαρη εκδοχή.6Αποκαλείται η “πόλη με τα φαντάσματα ” λόγω της πανομοιότυπης αμφίεσης των γυναικών που υποχρεώνονται να φέρουν μαύρο ένδυμα που να καλύπτει όλο το σώμα.Ακτιβιστής που μίλησε στο d’Europe 1 έκανε λόγο για πολλές σταυρώσεις και αποκεφαλισμούς.3Οι δημόσιες αυτές εκτελέσεις συνήθως πραγματοποιούνται μετά την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί. ( Europe1 ,raqqa-sl 26/10/14)

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ