28/02/2021

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

wpid 20141112052314

Νοέμβρης 2014 στην Ελλάδα του μνημονίου, της τρόικας, και ΟΛΩΝ των ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ που θησαυρίζουν στις πλάτες ενός εξαθλιωμένου (με λίγες εξαιρέσεις) λαού, ενός λαού που του στέρησαν κάθε δικαίωμα για το μέλλον, αλλά και του κουρέλιασαν την αξιοπρέπεια του ΟΛΟΙ εκείνοι , αφεντικά και δούλοι της Ευρώπης.
Ποιοι είναι τα αφεντικά, και ποιοι οι δούλοι, αφήνω φίλοι μου σε εσάς να τους ονομάσετε. Τους ξέρετε, τους ξέρουμε όλοι.
Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα όμως, θα σκάσει και από ένα νέο σκάνδαλο, μόνο που τα υποτιθέμενα Μ.Μ.Ε δεν αναφέρουν τίποτα, υπακούοντας στα αφεντικά τους. Αντίθετα, προσφέρουν σε ΟΛΟΥΣ εμάς, θεάματα «μπανιστηριού» και αποβλάκωσης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα αφεντικά τους των κυβερνήσεων να παίζουν τα παιχνίδια τους σε βάρος μας.
Ένα από αυτά τα παιχνίδια που συνοδεύεται από ατέλειωτα πειράματα, είναι και αυτό με την υγεία μας, το οποίο παίζουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ που ασχολούνται με το αρμόδιο υπουργείο, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται όχι υπουργείο υγείας, αλλά υπουργείο εξόντωσης ασθενών.
Οι «κύριοι» που παίζουν παιχνίδια με την υγεία μας, τόσο οι τωρινοί, όσο και οι πριν από αυτούς, στο βωμό του ΚΕΡΔΟΥΣ δε διστάζουν να δίνουν στον κόσμο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.
Μη βιαστούν τα κομματόσκυλα να γαυγίσουν, γιατί υπάρχει συνέχεια.
Πάμε να δούμε περιληπτικά, την ιστορία που λέγεται ΓΕΝΟΣΗΜΑ φάρμακα, (που έμμεσα μας υποχρεώνουν λόγο κόστους και μικρής κάλυψης του ταμείου στα πρωτότυπα να παίρνουμε) .
Όταν λοιπόν υπουργός της προηγούμενης (τι προηγούμενη τι αυτή το ίδιο είναι) κυβέρνησης έβαλε στο παιχνίδι και τα γενοσημα φάρμακα, από τη συζήτηση ακόμα, θυμάστε τι είχε συμβεί;
ΤΙ είχε ανακοινώσει ο Ε.Ο.Φ; Πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
Ψάξτε λίγο στα παλιά άρθρα και θα βρείτε ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις. Όσο και να τρέξουν, δε θα μπορέσουν να τις μαζέψουν. Πολλές θα τους ξεφύγουν, δυστυχώς γι αυτούς.
Παρόλα αυτά, τα γενόσιμα μπήκαν στη ζωή μας, στην καθημερινότητα των ασθενών, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν εκείνοι αν για παράδειγμα οι ενέσεις τους είναι σκέτο νεράκι, η τα χάπια τους σκόνη ασπιρίνης, η ακόμα χειρότερα, τα «φθηνή» φάρμακα, που αντικατέστησαν εκείνα που έπαιρναν παλιά, ήταν δηλητήρια που αργότερα θα τους εξόντωναν, όπως συνέβη σε άλλες χώρες.
Έγραψα παλιότερα τους προβληματισμούς μου, και οι «υπέρμαχοι» της τότε, αλλά και αυτής κυβέρνησης έπεσαν να με φάνε.
Εγώ δεν ήμουν γιατρός (άσχετα αν μετέφερα τότε αποσπάσματα από δηλώσεις γιατρών) και εκείνοι, τα κομματόσκυλα, ήξεραν καλύτερα.
Ρε λεβέντες και λεβέντισσες, για διαβάστε και αυτό. Το ξέρατε;
«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ποτίζουν τους Έλληνες με γενόσημα της TEVA για να θησαυρίζουν –μέσω Βερμούδων- ο Σόρος και τα υπόλοιπα τοκογλυφικά κοράκια
Υπήρχαν φωνές που από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον σκόπιμα οδηγήθηκε στον «κυκεώνα» του Μνημονίου, προειδοποιούσαν ότι όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία.
Υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν ότι οι κυβερνώντες εκτελώντας εντολές παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμα και σήμερα κάποιοι επιμένουν πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας, γραφικά σενάρια κάποιων ευφάνταστων και υπερβολικά καχύποπτων ανθρώπων.
Δυστυχώς όμως καθημερινά τα κομμάτια του παζλ ενώνονται μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πώς όλα αυτά όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά ένα μέρος μόνο των σκοτεινών σχεδίων της απάνθρωπης ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης Luxleaks, με τις μυστικές συμφωνίες, οι οποίες συνομολογήθηκαν ανάμεσα στο 2002 και το 2010 μεταξύ των αρχών του Λουξεμβούργου και 340 πολυεθνικών εταιρειών, επιτρέποντάς τους να αποφεύγουν τη φορολόγηση της πλειοψηφίας των κερδών τους και στερώντας πολύτιμα έσοδα από τις αιμορραγούσες οικονομικά κυβερνήσεις του πλανήτη, αποτελεί ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.
Το γεγονός ότι το όνομα της TEVA, της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας που κατασκευάζει φάρμακα στο Πακιστάν, την Ινδία και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες, όπου οι κανόνες ασφαλείας είναι ανύπαρκτοι και το εργατικό δυναμικό παντελώς άσχετο και ανειδίκευτο, φιγουράρει μεταξύ των εταιρειών που είχαν συνάψει ειδικές συμφωνίες φοροασυλίας με το Λουξεμβούργο, δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
Ήταν αναμενόμενο ότι η σιωνιστική βιομηχανία και τα μεγάλα «κεφάλια» που κρύβονται από πίσω δεν θα είχαν ευαισθησίες όσον αφορά την τήρηση των νόμων.
Η TEVA, λοιπόν, μέσω της εταιρείας Cephalon, έκλεισε ένα βρώμικο deal με τις αρχές του Μεγάλου Δουκάτου, το οποίο της επέτρεπε να ξεπλένει τα κέρδη που αφαίμαζε από τις τοπικές οικονομίες, μεταξύ των οποίων και της ελληνικής, μέσω του και των Βερμούδων.
Συγκεκριμένα, η φαρμακευτική εταιρεία Cephalon, η οποία ανήκει στον όμιλο της TEVA εμφανίζεται σε έγγραφο της ελεγκτικής εταιρείας PriceWaterhouseCooopers, να απολαμβάνει ειδική ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση για την οικονομική της δραστηριότητα ιτων ετών 2002-2007.
Πρόκειται για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που προέκυψαν από ρευστοποιήσεις και δανεισμό, και τα οποία «πηγαινοέρχονται» μεταξύ Λουξεμβούργου, Γαλλίας και Βερμούδων, με αποτέλεσμα οι μέτοχοι της εταιρείας να πληρώνουν σχεδόν μηδενικούς φόρους για τα τεράστια κέρδη τους.
Η συμφωνία για την οποία μεσολάβησε η PriceWaterhouseCooopers επιτεύχθηκε το 2008, τρία χρόνια πριν η Cephalon απορροφηθεί από την TEVA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της TEVA, η συγκεκριμένη εξαγορά θα απέφερε εισοδήματα ύψους 20 δισ. ευρώ με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα του Ιουνίου του 2011.
Το γεγονός ότι η Cephalon είχε εξασφαλίσει ειδική φορολογική μεταχείριση στο Λουξεμβούργο προφανώς αποτέλεσε …ελκυστικό παράγοντα για την εξαγορά από την TEVA, η οποία φυσικά και δεν επιδίωξε να αλλάξει τη φοροασυλία της δικής της πλέον Cephalon.
Τα επιβαρυντικά στοιχεία για την TEVA είναι προφανή. Εξίσου προφανή είναι όμως και τα στοιχεία για όσους της επέτρεψαν εισβάλλει στην Ελλάδα και να πλημμυρίσει τη χώρα με φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας.
Τα επικίνδυνα γενόσημα της TEVA, παρά τις αποδεδειγμένες τραγικές συνέπειες για την υγεία των ασθενών, παρά τις απαγορεύσεις των υγειονομικών αρχών σε χώρες, όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ, επιβλήθηκαν από τη ληστοσυμμορία του Μνημονίου με το «έτσι θέλω», ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των διεθνών δανειστών και κερδοσκόπων.
Πλέον, με την αποκάλυψη της υπόθεσης αποδομείται και το κυριότερο επιχείρημα όσων άνοιξαν την Κερκόπορτα για την επέλαση των συγκεκριμένων φαρμάκων ότι δήθεν «σώζουν» την ψυχορραγούσα ελληνική οικονομία.
Γίνεται σαφές ότι όχι μόνο δεν νοιάζονταν για την υγεία των Ελλήνων πολιτών ή τη διάσωση της οικονομίας, αλλά αντιθέτως προωθώντας προϊόντα που κατασκευάζονται στο Πακιστάν, φορολογούνται στο Λουξεμβούργο και ξεπλένονται στις Βερμούδες, έβαζαν ακόμα βαθύτερα το μαχαίρι στο κατακρεουργημένο από τους δήθεν σωτήρες σώμα της Ελλάδας…
Το τελευταίο τρίμηνο του 2014, η TEVA, η οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε δει τις μετοχές να πιάνουν πάτο, πριμοδοτούμενη και από τις περικοπές στα συστήματα υγείας των χωρών –και της Ελλάδας μεταξύ αυτών-, κατέγραψε εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.
Τυχαία και αυτά ή μήπως όντως αποδεικνύουν την μεθοδευμένη επίθεση σε βάρος της δημόσιας υγείας και της φαρμακευτικής περίθαλψης του ελληνικού λαού που ξεκίνησε επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, καθ” υπόδειξη του «γκουρού» των οικονομικών «δολοφονιών» Τζορτζ Σόρος;
Άραγε πόσα ακόμα στοιχεία χρειάζονται για να επέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας;;;»
ΠΗΓΗ:HELLASFORCE.COM
Λοιπόν αδέλφια, πείτε μου τώρα εσείς, πόσες ακόμα τέτοιες εταιρίες είναι που πλημμύρησαν με φάρμακα τους τη χώρα μας, ΠΟΣΟΙ και ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι, και οι μέτοχοι τους, ανάμεσα τους και πολιτικοί, γιατί ακούγονται αρκετά ονόματα, και απαντήστε στο ερώτημα, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, έστω και του έμμεσου που εγκυμονούν τα άγνωστα γενοσημα σκευάσματα, άσχετα με το αν αναφέρουν ότι περιέχουν την ιδία δραστική ουσία, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ουσιαστικά λόγο τιμών) την ελπίδα ΖΩΗΣ των ασθενών, που αναγκάζονται να φύγουν από τα φάρμακα τους τα πρωτότυπα.
Θα πούμε κι άλλα, όχι όμως τώρα.
Θα βγει μεγάλη βρωμιά στην επιφάνεια όπως φαίνεται, και περιμένω όχι μόνο τον οικονομικό εισαγγελέα, αλλά και έναν άλλο οποιονδήποτε εισαγγελέα να ξεσκονίσει ΟΛΑ όσα αποφάσισαν εκείνοι που παίζουν με τις ζωές μας, και να τους καθίσει στο σκαμνί.
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις φυλακές της Τρίπολης ο Λιγναδης – Τραγική ειρωνία, μόλις 100 χιλιόμετρα από την Επίδαυρο

Ποιος να το φανταζόταν όταν το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβαινε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Επίδαυρο για να δει την παράσταση του Λιγνάδη, λίγους...

Λιγνάδης σε Μητσοτακη: Αν δεν το καταλάβεις, είσαι βραχύβιος κι εσυ και η Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη Βουλή ότι είδε μια φορά τον Λιγναδη, τον Αύγουστο στην Επίδαυρο. Έλα όμως που ο ίδιος ο Λιγναδης τον...

Συντετριμμένη η Τατιάνα Στεφανίδου για το δράμα του Δημήτρη Λιγνάδη (Βίντεο)

 Τατιάνα Στεφανίδου (ακούστε το βίντεο): «Με το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη επανήλθαμε λοιπόν μετά τη δήλωση του κυρίου Κούγια. Πάντως, οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές....

Το ΕΛΙΑΜΕΠ «προειδοποιεί» για τουρκική εισβολή και σφαγή, στέλνοντας τον Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

Τουρκική εισβολή στο Καστελόριζο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σφαγή ελλήνων και αιχμαλωσία των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης! Η ομιλία του Θάνου Βερέμη, του ΕΛΙΑΜΕΠ,...

Γουργουλιάνης: Παραπλανητικός ο τρόπος μέτρησης των κρουσμάτων – Οι πανδημίες κρατούν 1,5 χρόνο. Είμαστε στα όρια

Τον αποκαλούν «φωνής της λογικής» μέσα σε μία πανδημία που έχει μετατρέψει τους πάντες σε ειδικούς. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής της...

Μεγαλείο ψυχής από τον Σπύρο Μπιμπιλα απέναντι στην Τατιανα Στεφανιδου

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Σπύρος Μπιμπιλας μιλάει για το θέμα που έχει ανακύψει μετά από ένα ειρωνικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανιδου για...

Σκληρή απάντηση της Τατιάνας στον πλεμπαίο Μπιμπίλα που ταΐζει απόρους, αντί να τους δημιουργεί

Επιτέλους βρέθηκε μία δημοσιογράφος να απαντήσει στον πληβείο Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος κάθεται και κάνει αγαθοεργίες, έδωσε την περιουσία του για τους άπορους ηθοποιούς,...

Η αλήθεια για τον… ζωηρό “Πρέσβη της Βενεζουέλας” – Μαντέψτε ποιος ήταν Πρωθυπουργός (Βίντεο)

Είναι ένα από τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ένας "ζωηρός" Πρέσβης από την Βενεζουέλα κατά των πολιτικών της αντιπάλων, αλλά...

Ποια Επιδαυρος; Ο Λιγναδης πάνω στο τσακίρ κέφι τραγουδά Ναυτάκι Συριανό, λοστρόμο Πειραιώτη

Ένα βίντεο που αναδεικνύει τα φωνητικά προσόντα του ταλαντούχου σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη σε ένα λαϊκό τραγούδι, που όμως απέχει αρκετά από το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις φυλακές της Τρίπολης ο Λιγναδης – Τραγική ειρωνία, μόλις 100 χιλιόμετρα από την Επίδαυρο

Ποιος να το φανταζόταν όταν το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβαινε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Επίδαυρο για να δει την παράσταση του Λιγνάδη, λίγους...

Λιγνάδης σε Μητσοτακη: Αν δεν το καταλάβεις, είσαι βραχύβιος κι εσυ και η Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη Βουλή ότι είδε μια φορά τον Λιγναδη, τον Αύγουστο στην Επίδαυρο. Έλα όμως που ο ίδιος ο Λιγναδης τον...

Συντετριμμένη η Τατιάνα Στεφανίδου για το δράμα του Δημήτρη Λιγνάδη (Βίντεο)

 Τατιάνα Στεφανίδου (ακούστε το βίντεο): «Με το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη επανήλθαμε λοιπόν μετά τη δήλωση του κυρίου Κούγια. Πάντως, οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές....

Το ΕΛΙΑΜΕΠ «προειδοποιεί» για τουρκική εισβολή και σφαγή, στέλνοντας τον Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

Τουρκική εισβολή στο Καστελόριζο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σφαγή ελλήνων και αιχμαλωσία των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης! Η ομιλία του Θάνου Βερέμη, του ΕΛΙΑΜΕΠ,...

Γουργουλιάνης: Παραπλανητικός ο τρόπος μέτρησης των κρουσμάτων – Οι πανδημίες κρατούν 1,5 χρόνο. Είμαστε στα όρια

Τον αποκαλούν «φωνής της λογικής» μέσα σε μία πανδημία που έχει μετατρέψει τους πάντες σε ειδικούς. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής της...

Μεγαλείο ψυχής από τον Σπύρο Μπιμπιλα απέναντι στην Τατιανα Στεφανιδου

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Σπύρος Μπιμπιλας μιλάει για το θέμα που έχει ανακύψει μετά από ένα ειρωνικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανιδου για...