Ως "Εθνική κληρονομιά" αναγνωρίζεται η δουλεία και η ξένη κατοχή από τον πρόεδρο του πασοκ και υπ. εξ. της κυβέρνησης Σαμαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141128085330Απο την Σοφια
Για όποιον αναρωτιώταν πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο δουλόφρονες στην συνείδηση και στην πράξη η πολιτικοί αυτής της χώρας την απάντηση δίνουν οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους απολαύστε απόσπασμα της συνέντευξης του υπουργού του Σαμαρά στην δημοσιογράφο στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και όσον αφορά το τζαμί, κύριε Υπουργέ…
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Για εμάς, όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η μουσουλμανική, η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς και ως πρώην Υπουργός Πολιτισμού είμαι σε θέση να επαναλάβω πως η αναστήλωση και η προβολή των οθωμανικών και μουσουλμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όχι μόνο για την πολιτιστική πολιτική μας και την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία μας.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο μέλλον θα υπάρξει τζαμί στην Αθήνα.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ναι, σαφέστατα. Ένα τζαμί ως δημόσιο έργο, ως δωρεά του κράτους προς τη μουσουλμανική κοινότητα στην Αθήνα. Διότι μιλάμε για μια δημόσια οντότητα, όχι για μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Μιλάμε για μια δημόσια νομική οντότητα και για τις σχετικές υποδομές για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών της μουσουλμανικής κοινότητας στην Αθήνα. Αυτό είναι κάτι προφανές και απαραίτητο για κάθε ευρωπαϊκή, σύγχρονη και χωρίς προκαταλήψεις κοινωνία.
Την ώρα που οι Τούρκοι απαιτούσαν από το CH-47D Chinook που μετέφερε τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια από τη Στρογγύλη προς τη Ρω να απομακρυνθεί γιατί “πετάει σε τουρκικό εναέριο χώρο” ο υπ. Εξ του Σαμαρά μιλούσε με υποβολέα τον Νταβούτογλου!!!!
Από πού να το πιάσεις και τι να αφήσεις;
Για να δούμε την “εθνική” κληρονομιά που μάλλον είναι η κληρονομιά όλων των πολιτικών ποιότητας βενιζέλου: Μπαξίσι, ρουσφέτι, χαράτσι, τσιφλίκι… γενίτσαροι Αυτά είναι η κληρονομιά απ’ αυτή την μαύρη περίοδο και δεν είναι εθνική είναι κακοδαιμονία καταστροφή και βδέλυγμα.
Οι εκκλησίες δεν είναι δημόσιο έργο και θα είναι το τζαμί;
Που θα το πληρώσουμε από το προϋπολογισμό για κάποιους που ποτέ δεν τους καλέσαμε.
Πού πλήρωσε ξένο κράτος και οι φορολογούμενοι αυτού για να κάνουν οι Έλληνες εκκλησία; Που δεν ενοχλούμε και δεν κάνουμε θρησκόληπτες φασαρίες πουθενά.
Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο άτομο, αρχηγός ενός σχεδόν εξωκοινοβουλευτικού γκρουπούσκολου που δεν εκπροσωπεί κανέναν να είναι υπουργός εξωτερικών.
ΑΙΣΧΟΣ!
Ή ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ