Εκλιπαρεί τωρα για "πολιτικές συμφωνίες" ο "πανίσχυρος" πρωθυπουργος!

wpid 20141130011713

Την ώρα που η «βαρυχειμωνιά» στην Ελλάδα δεν λέει να κοπάσει, ο Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του υποστηρίζει ότι «η πολιτική συμφωνία για την “επόμενη μέρα” μετά το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει οριστικά μέσα στον Δεκέμβριο». Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται και στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αλλά πρέπει να τελειώνουμε με την πολιτική αστάθεια, οριστικά, εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα στους δύο – τρεις επόμενους μήνες! Γιατί αν δεν βγάλουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτό θα σημάνει πολιτική αστάθεια και παρατεταμένη ακυβερνησία».
Στο άρθρο του, ο Πρωθυπουργός απαντά στην αντιπολίτευση, η οποία ζητεί πρόωρες εκλογές: «Η αντιπολίτευση μπορεί να έχει όποια αντίρρηση θέλει για την πολιτική μας. Δικαίωμά τους. Κανείς δεν τους ζητά να αλλάξουν άποψη σε οτιδήποτε. Αλλά δεν μπορούν να σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, με αφορμή την προεδρική εκλογή, οδηγώντας σε αστάθεια τώρα που πάμε να βγούμε από την κρίση οριστικά».
«Αν θέλουν να συνεννοηθούμε πώς θα βγάλουμε όλοι μαζί Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε η εθνική συνεννόηση είναι εφικτή και εγώ τη θέλω πρώτος», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ