Όταν το "Εθνος" ανακαλύπτει την Ευρωπαϊκη νομιμότητα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141202103328

Συγκινητική η αναφορα της εφημερίδας σημερα στις δεσμεύσεις που απορρέουν απο την συμμετοχή μας στην ΕΕ. Ειναι ντροπή για την Ελλάδα να μην τις τηρεί, υποστηρίζουμε και εμείς.
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα να καταστρατηγεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία, το κοινοτικό κεκτημένο και την χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εφαρμόζοντας μονομερως απο το 2010 το αντιευρωπαϊκό δημιούργημα που ονομάζεται “μνημονιο”…
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα, να μην εφαρμόζει τον νομό του Βασικού Μετόχου που πλεον ειναι Ευρωπαϊκη ντιρεκτίβα απο τον Αύγουστο του 2009.
Πότε επιτέλους θα βρεθούμε εντός Ευρωπαϊκής ένωσης; Διότι σημερα είμαστε εκτος, έχοντας μονο την προβιά του Ευρώ. Οι προβιες όμως, δεν κάνουν τους Ευρωπαίους…
Απόσπασμα απο το κύριο άρθρο:
«Η ίδια η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μας υποχρεώνει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που μέχρι τώρα δεν τηρούσαμε και γι’ αυτό φτάσαμε στα σημερινά αδιέξοδα, αλλά πια δεν υπάρχουν περιθώρια για παρόμοιες αποκλίσεις. Και παράλληλα με τις αυτονόητες αυτές δεσμεύσεις θα πρέπει να φέρουμε σε πέρας και τις εκκρεμούσες μεταρρυθμιστικές υποχρεώσεις που αναλάβαμε για τη μεταμνημονιακή περίοδο, όπως ήδη είναι προαποφασισμένο. Υπό αυτή την έννοια, αν τελικά όλα πάνε καλά και η υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση ολοκληρωθεί, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου θα πρέπει να ‘‘γράψουν’’ με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα από αυτή που επέδειξαν μέχρι τώρα. Και με την πολύ απλή προϋπόθεση ότι θα εξηγούν με ειλικρίνεια τα προβλήματα και θα εισηγούνται ρεαλιστικές λύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ