Εκαψαν αυτοκίνητα και λεωφορείο στο κέντρο

Ε1
 
 
Η πορεία συμπαράστασης για τον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης και ολοκληρώθηκε μετά τις 20:00 το βράδυ, ωστόσο εδώ και ώρα εκτυλίσσονται τα… μεθεόρτια, με επεισόδια, καμένα αυτοκίνητα,

ένταση και επέμβαση των ΜΑΤ.
Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, με τους συγκεντρωμένους να είναι περισσότεροι από 4.000 και να κατευθύνονται στη συνέχεια προς το ελληνικό κοινοβούλιο.
 
Μετά το τέλος της πορείας, ξέσπασαν επεισόδια σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας, ενώ στη συνέχεια αναποδογύρισαν ατυτοκίνητα στην οδό Κωλέττη.
Τα επεισόδια και η ένταση μεταφέρθηκαν στο κέντρο των Εξαρχείων, με άγνωστους να βάζουν φωτιά σε ένα μηχανάκι που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Στουρνάρη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζαν στους υπαλλήλους “βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς”.
Έκαψαν λεωφορείο!
Στη συνέχεια άγνωστοι κατέβασαν τον κόσμο από ένα διερχόμενο λεωφορείο και του έβαλαν φωτιά!
Ακόμη, τα επεισόδια συνεχίστηκαν, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιά και σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ μερικά ακόμη βρέθηκαν αναποδογυρισμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ