Η Καθημερινή "τελειώνει" τον Σαμαρά με βαρυτατους χαρακτηρισμούς και καλωσορίζει τον… Κυριάκο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141207092309“Καταρρέει το άθυρμα τακτικισμων”!
Για να αποδομησεις την κυβερνηση δεν χρειάζεται προσπάθεια, απλως ειλικρίνεια. Αρκεί ένας εξαιρετικός δημοσιογραφος οπως ο Κωστας Καλλίτσης, να περιγράψει την κατάσταση οπως ακριβως εχει. Γράφει λοιπον στο κύριο άρθρο της οικονομικής Καθημερινής: “ΕΡΧΕΤΑΙ η ωρα της κατάρρευσης και του αθύρματος τακτικισμων που αποκλήθηκε κυβερνητική πολιτικη (!)
Το δημοσιονομικό κενό μένει ακάλυπτο. Ο στοχος για αναπτυξη 2,9% ειναι Virtual. Ο αποπληθωρισμός επιδεινώνει την εξελιξη του χρεους…”
Τίτλος; “Όταν καταρρέουν μύθοι και μάγκες”!
Για άλλη μια φορά ο Καλλίτσης με απόλυτα αστική προσέγγιση, αποδομεί την σοσιαλίζουσα κυβερνηση αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται κανένας ΣΥΡΙΖΑ για να την βλάψει. Ειναι η ίδια βλαβερή για τον χώρο που υποτίθεται οτι πρεσβεύει, αυτόν της πραγματικής οικονομιας, της αστικής δημοκρατίας.
Την ίδια στιγμή, στο πρωτοσελιδο της εφημεριδας μεσουρανεί ο Κυριακος με αφορμή ενα θεμα μηδενικού ενδιαφέροντος. Γεγονός που δικαιώνει το Ολυμπια όταν έγραφε πως “όταν σας δείχνουν την Ντορα, εσείς να βλέπετε τον Κυριακο”. Άσχετα εαν αυτη η εμφάνιση μάλλον θυμίζει “Πίου”. Το Φάληρο πάντα είχε τους δικούς του ρυθμούς…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ