9/04/2021

Τσίπρας: Θα πιέσουν βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες

τσιπρας
 
Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, μιλώντας στην πολιτική Γραμματεία του κόμματος, προέβλεψε πως οι ημέρες μέχρι την 29η Δεκεμβρίου -οπότε και πραγματοποιείται η τρίτη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής- θα είναι «κρίσιμες και δύσκολες».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ακόμη την πεποίθησή του πως θα ασκηθούν

πιέσεις προς του βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες, για να υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η επίσπευση της Προεδρικής εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖA να δημιουργήσει ένα κίνημα αντίστασης του λάου στην επιχείρηση «εκβιασμού και τρομοκράτησης» και τόνισε πως το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα.
«Προτείνω να τεθεί η ΠΓ σε διαρκή συνεδρίαση προκειμένου να εκτιμούμε καθημερινά την κατάσταση και να παρεμβαίνουμε όπου χρειαστεί. Αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό το Σαμαρά ή εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, καλώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι έτοιμα, μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ