Ξεφτίλα – Φορολόγησαν τα χρήματα αποζημίωσης για το θάνατο του 19χρονου παλικαριού στο Βόλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ανδΌχι μόνο τους κόβουν τη μείωση πολυτέκνου από τη ΔΕΗ, επειδή πλέον, όπως τους λένε… είναι τρία παιδιά, αλλά και τα χρήματα που πήρε η οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, φορολογήθηκαν από το κράτος.

Αυτό καταγγέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος, που τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη όλμου κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης σε πεδίο βολής στο Βόλο.

Όπως αναφέρεται σε επιστολή της αδελφής του 19χρονου, τα χρήματα της αποζημίωσης για τον θάνατο του ανθρώπου τους, που το Ελληνικό Δημόσιο, «κοστολόγησε» στις 13.000 ευρώ, φορολογήθηκαν, με την «εφορία να παίρνει τα 3.000 ευρώ πριν μπουν στο λογαριασμό της οικογένειας», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει το   patrastimes   eπιπλέον, η οικογένεια ενημερώθηκε από την ΔΕΗ, πως πλέον δεν δικαιούνται την έκπτωση ως πολύτεκνοι καθώς πλέον δεν είναι τέσσερα τα παιδιά αλλά… τρία!

Επιστολή αδελφής Φώτη Ανδρικόπουλου:

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.

Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα.

Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ