13/04/2021

Πως στήνεται μία ωραία προβοκάτσια υπέρ των τραπεζιτών (βιντεο) – ΕΤΣΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Ολυμπία,

Για άλλη μια φορά οι “κυβερνητικοί” χρησιμοποίησαν προβοκάτσια και εκμεταλλεύτηκαν τη θεωρία των δύο άκρων για να καταστείλουν τους διαφωνούντες. Έτσι δεν μπόρεσε να επαναληφθεί η μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

ΔΕΣ

http://olympia.gr/2014/12/03/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5/

Στη χτεσινή διαμαρτυρία στο δικαστικό μέγαρο, ενώ όλες οι φωνές αφορούσαν τα άρθρα του Συντάγματος που καταπατούνται, κάποια στιγμή κάποιος κύριος μπήκε μπροστά και άρχισε να φωνάζει “αγώνας ρίξη ανάτροπη, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή” και μέσα σε δευτερόλεπτα οι δυνάμεις των ΜΑΤ άρχισαν να επιτίθενται σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, αδειάζοντας την αίθουσα, χτυπώντας ακόμη και όσους κάθονταν και πετώντας τις καρέκλες της αίθουσας στην άκρη! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό αποτελεί κλασικό σύνθημα αριστερών κομμάτων (δες ΚΚΕ) όμως κανένα κλασσικό αριστερό κόμμα δεν συμμετείχε στη διαμαρτυρία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κύριος πριν μπει στην αίθουσα συζητούσε με κάποιους αστυνομικούς. Το βίντεο-ντοκουμέντο μιλάει από μόνο του. Αμέσως πριν ξεκινήσει να φωνάζει το σύνθημα, λες και ήταν σύνθημα για να επιτεθούν τα ΜΑΤ στους πολίτες, συζητούσε πάλι με τους αστυνομικούς ενώ μόλις άρχισε το ξύλο έγινε άφαντος. Ποιός είναι αυτός ο κύριος; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναγνώστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ